Blinky
Owner
Днес цял ден чета какъв боклук рейнджа е бил и тамън се бях отказал и почвам да чета за моята кола с която не съм имал проблеми като изчетох и за нея почти същите работи ми стана ясно че в чуждестраните форуми хората повтарят това което са чули от втори който го е чул от трети на който братовчеда по бащина линия имал такъв.
Ама продължавам да се чудя дали да купя такъв защото 25-30 000 лв не са малко пари дори и на 3 годишен лизинг.
Това както отказва, така и навива хората за даде кола. Аз По тази линия странича от BMW, заради това, че според хората се трошело често. И поради калпавото изпълнение и от Opel, Citroen и подобни. Сори, но нямам много опит, за това гледам и в опита на другите. А за споменатите марки сам съм се уверил, че отговарят на това, което твърдя. То си е и на късмет най-вече. За това дали ще е Range Rover, BMW, Mercedes, Opel, втората ръка си е на късмет. И моята така е уцелих.
Няма кола, която да успее да започне да се троши на друго място освен по окачването с нашите пътища. Така, че смело купувай, но си направи проучването преди това. Мен това ме спаси от многобройните ремонти и кибиченето по сервизите.