От: Regia.bg
Аз пък не мога да разбера защо всички решиха че трябва да правят хостинг компании, в момента в БГ от толкова много провайдъри ама един не струва (с изключение на няколко които се опитват), така май се отклоних,
Условия за ползване: 2.4 Потребителят няма право да ползва услугите на УНИКАРТ за приложения като torrent тракери, чат системи, прокси сървъри и др. или за изпращане на нежелани търговски и нетърговски съобщения.
УНИКАРТ не носи отговорност за всякакви пропуснати ползи и загуба на информация от страна на потребителите в следствие на използване на услугите на РЕГИЯ
????
-как няма да носите отговорност за нещо за което си плащам бре?
-за търговските съобщения си има закон и не виждам къде Ви е проблема там?
пак се отклоних!
Та по темата, дали са еднакви или не дизайните на мен лично не ми пречи въпросът е че услугата която въпросната а и доста други в БГ е под всякаква критика. Като потребител на подобни услуги ми омръзна да слушам оправдания от сорта на спрял тока, имало скъсан кабел, сървъра бил претоварен, незнам си какво не знам си защо.
Уважаеми г-да и дами от Regia.bg ако не може да предложите качествена услуга просто не се захващайте! Нищо лично и без лоши чувства