Ами да беше дал линк към тая тема в тоя друг форум? Аз например за първи път чувам за тези, как очакваш да знаят всички за този друг форум и за темата там?Е па това ли е Дъ Форум-а!
Има супер подробна тема в един друг форум и там всичко е разискано от няколко години.
Няма такси при плащане, а при теглене от банкомат до 200 евро безплатно, след това вече има (поносими) такси. Картата няма никакви такси за издаване и поддръжка.
Да, основно получавам там пари от UK, като дори в събота от UK банка към моя revolut пристигат за 2-3 часа. Ако е от revolut към revolut е мигновено.
Какви са недостатъците?Аз ползвам основно Revolut от 2г. Има предимства, има и недостатъцим като всяко нещо . Ако имате въпроси, насреща съм : )
Реално Revolut ти дават IBAN и са регистрирани като банка, тоест можеш да правиш всичко, което и с нормална банкова сметка/карта, включително и защита на парите до 100к Евро както при стандартен депозит + безплатни транзакции, много опции за сигурност към картата (можеш да разрешаваш и забраняваш всички видове плащания по отделно, картата ти да не работи ако е отдалечена от телефона ти), можеш да създаваш и триеш виртуални карти на воля, и още куп неща. Има и платени нива 8 и 15 Евро на месец, при които получаваш по-висок лимит за безплатно теглене от банкомат и разни други благини. В момента, в който добавят Левове като валута - зарязвам си българската банка.Да разбирам, че това е нещо като PayPal, само дето имаш и карта към акаунта си - така ли ? И тази карта може да се захранва от Бг-сметки, а може ли да се прехвърлят пари към Бг-сметки и какви са таксите?
Ще вляза да ги поразгледам по късно.
Не бях си поглеждал ЦКБ сметката какви са ми таксите.. мда. В момента, в който револют пуснат левчета, закривам я.Transferwise не е ли по-добрия вариант или?
След като ЦЦБ вдигнаха и тая година таксите, вече е 2.10лв на месец. Догодина може и 2.50-3лв да стане, ще търся други варианти вече.