То ирландско лошо нема. :roll: Освен това при тях все е весело.
U2 - "Kite", стар е бат Боно, едно време какви извивки въртеше, сега му е по-трудно.
Който, в което е добър това , важното е сърцето да пее.Аз пак забих в по-твърдото:
Е, няма как, луди са в добрия смисъл. Ти поне не може да не си присъствал на някоя тяхна щуротия. Като къпане през нощта в близкото езеро. :lol:За веселото не трябваше да го казваш, щото ся ще изпростея в тази метал-тема с крачката.
А, бре добре правиш, твърде щури са. Ти си за по-леките щуротии. След една запивка намерих няколко чаши от масата като се прибрах, и чак тогава се светнах къв беше зора да носят раницата. :lol:да бе да... къде пъхаш човек, който плува като брадва, нощем в езеро? само зяпам и се облизвам на антуража
Я, ти да видиш братята какво правят :roll:... забравих да представя Земфира, не е много известна в България май
Уникалнo руско-патриотично-блекметъл творение ) Явно погото е заложено в руските народни игри :-o
На мен ми пасва точно за тренажора. :beer:Айде още малко EPIC + рок хибрид. Започна да ми харесва за работа, че никой не пее и не разсейва