Ъъъъ то е ако искаш да си вдигнеш лимита или ако някой ти влезе в акаунта и ти го замразяват, не можеш да правиш нищо друго освен да получаваш пари в акаунта и тогава вече почват мъките разни документи глупости докато нещо им хареса.
Аз първо им изпратих личната карта и ми казаха, че не е достатъчно и после, ееее чакай не ми се пише ще го пейстна от webmastersbg
Мен като ми ограничиха акаунта ми искаха документи за верификация, пращам аз там каквото ми е под ръка и не ебават и си викам тъй ли, БАМ копие на личната карта, книжката, самата дебитна карта това са чернобели копия не че не можех направо на скенер ама викам чакай да падне майтапа, после една бележка на български с номера и данните за сметката в банката, после 3-4 уверения че съм студент в City University Правец и една снимка с 2 водки Търговище в ръцете ми
Ако щете вярвайте отвориха ми акаунта
Извадки от писмото което съм изпратил през E-mail Form-а
"I repeat, are you joking with me?"
"I send you copies of all my official documents in which my address is clearly visible but you are still asking me for an address proof...??"
"Because of you I lost very profitable deals and I am very upset regarding your clumsiness"
"If this will go in the same way for future I wonder to use or not your services...!!!"