RSS канали

rak

Active Member
Здравей народе, на морето съм в момента, до 31-ви ще се мотая по плажовете. Обаче в това време мозъка ми работи на вълна запълване на сайтове с помощта на RSS каналите, та ако някой е по-навътре в нещата ако може да помогне. Първо трудно намирам подходящите за целта ми RSS, сложих плъгин за WP, работи, но нещо не съм доволна от резултата(настроих го да публикува по 5 новини на ден, но вади само заглавията, а аз искам да вади поне няколко реда от новината) Може ли някой да даде списък с RSS на английски, тематика коса,козметика, любопитни факти, известни личности и други такива. Благодаря предварително. Най-вероятно след 31-ви ще се добера до компютър, така че тогава ще видя отговорите ви, благодаря предварително.

От: RSS канали

Раче, това е РСС агрегатор, няма възможност да слага друго освен заглавието и съответно да води към оригинала на статията. И аз търсих нещо като това което ти, но никакъв резултат.

Сигурна съм че има начин, все някой ще знае как става.

Зависи от RRS-a
някои са с full content, Някои само заглавия
при целия контент се сменяше excerpt settings-a на плъгина или някъде в темплейт едитора имаше "the_content" и го сменяш с "the_excerpt"
а при твоя случай, като изкарва само 1 изреч.(,то ррс-то е направено така) ти трябва допълнителен скрипт да дърпа фулл контента (може и плугин да има)
:)
п.с.за по-вече инфо питай приятеля ми, той от всичко разбира

За запълване на сайтове чрез РСС, WP-O-Matic.
Точно този плъгин сложих.
HaRRo - ако се мярне в скайпа ще го питам. Благодаря, ще търся решение.

Горе