venci Active Member 7 Ноември 2013 #2 От: Search results При мен излиза нормално логнат съм в гугъл а накрая за десерт и едни английски сайт - като в него дори няма думата "nenovinite" Последно редактирано: 7 Ноември 2013
От: Search results При мен излиза нормално логнат съм в гугъл а накрая за десерт и едни английски сайт - като в него дори няма думата "nenovinite"
polux Member 8 Ноември 2013 #3 От: Search results Кой браузър е това? В google ли правиш търсенето или ползваш търсачката на браузъра?
От: Search results Кой браузър е това? В google ли правиш търсенето или ползваш търсачката на браузъра?
eLast Active Member 8 Ноември 2013 #4 От: Search results Браузъра е Мозила (v. 23, v. 25 - все тая), а сърча го правя директно в УРЛ бара. В Хром не ми вади така резултатите.
От: Search results Браузъра е Мозила (v. 23, v. 25 - все тая), а сърча го правя директно в УРЛ бара. В Хром не ми вади така резултатите.
Sky Well-Known Member 8 Ноември 2013 #5 От: Search results Мен друго ме мъчи, изчезна ми черната лента... имам сега едно кофти меню
eLast Active Member 9 Ноември 2013 #6 От: Search results @uphero и при мен е така от известно време и го намирам за доста неудобно. А по темата още не съм открил отговора...
От: Search results @uphero и при мен е така от известно време и го намирам за доста неудобно. А по темата още не съм открил отговора...