Изпратил съм ти лично , а също имам и въпрос , защо толкова малко са посетителите от 5-6 поста на ден ? Да не би да публикуваш пр. често ?
Щом пишеш явно има - научи се поне да четеш - като нямаш интерес - НЕ ПИШИ. Направи група и пак пиши. За 1-2 месеца като направя нов гугъл ... смешки всякакви ...За 1-2 месец ще имам БГ група с над 50 000 последователи... Е, к'во прайм ?
И аз ли да я пусна тук за 3 000 лв?
Няма кой да те вземе на сериозно пич. Нищо лично, но тук няма толкова балъци , колкото на теб ти се иска да има ; )
Зависи от часа в който е пуснато съобщението. А на ден повече от 2-3 линка не пускам ...Изпратил съм ти лично , а също имам и въпрос , защо толкова малко са посетителите от 5-6 поста на ден ? Да не би да публикуваш пр. често ?
научи се поне да четеш - като нямаш интерес - НЕ ПИШИ...
Няма как да се впрягам от мишки ...Благодаря за предложението ти, но ще го игнорирам, тъй като чета доста добре,а на теб бих ти дал съвет да се научиш как се прави бизнес Нищо лично, нали не се впрягаш
Защото това е :Абе големи сте злобарчета всички.. като не ви кефи как ви говори, не си отговаряйте, защо трябва да ви чета селските препирни след като това е тема Пазар ?
Няма как да се впрягам от мишки ...
Определено правят и разбират повече от мен ... смешник ...Ето, виждаш ли ... За това говоря... Ограничението ти е безкрайно
Замисли се, че тези които наричаш мишки , в частност и другите, които се опитаха да ти "налеят" акъл (за жалост безуспешно) правят доста повече пари от теб... и разбират повече от теб...
Определено правят и разбират повече от мен ... смешник ...
Аз отговарям на коментари, ти защо не си запази мнението за себе си?Пич, защо просто не спреш да коментираш че всеки следващ коментар е още по голяма глупост. Ясно е че с тези коментари няма да продадеш и за 100 лева...