Здравейте. Искам да предложа услуга, която вярвам, че ще допренесе за повишаване SERP-а и трафика към Вашия/Вашите сайт/ове.
Пакет 1
_______________________________________________________________________________________________
15 профила в HIGH PR сайтове ( 6 PR-8 и 9 PR 6-7 ) + 5 000 беклинка, под формата на коментари със ScrapeBox.
Цена на пеката - 9$
Цена само за създаване на профилите - 6$
Пакет 2
________________________________________________________________________________________________
25 профила в HIGH PR сайтове ( 10 PR-8 и 15 PR 6-7 ) + 10 000 беклинка, под формата на коментари със ScrapeBox.
Цена на пакета - 15$
Цена само за създаване на профилите - 10$
Пакет 3
_________________________________________________________________________________________________
40 профила в HIGH PR сайтове ( 14 PR-8 и 26 PR 5-6-7 ) + 20 000 беклинка, под формата на коментари със ScrapeBox.
Цена на пакета - 23$
Цена само за създаване на профилите - 15$
__________________________________________________________________________________________________
Допълнителна информация:
Профилите ще бъдат създадени ръчно, без използването на софтуер, като 20% от тях ще бъдат на .EDU / .GOV сайтове.
Самите профили са част от HIGH PR сайтове и няма да са на самия ROOT домейн.
За бластовете използвам ScrapeBox, като за всеки бласт, а и създадени профили ще получите пълен репорт!
В 50 % от създадените профили може да се слагат и Anchor-и, докато в останалите 50% е единствено URL!
Препоръчително е бластовете да са към някои от сателитните ви сайтове/блогове.
Можете да поръчате:
цял пакет;
само бластове;
само създаване на профили
Офертата със създаването на профили е подходяща за EN и БГ сайтове.
Офертата със бластовете е удачна за ЕN сайтове, тъй като в не всички платформи title-те биват изписвани на БГ.
За профилите:
1. URL: - до 1 URL
2. Keywords: - до 2-3 keywords
За бластовете:
1. URL: - до 5 URL
2. Keywords: - до 5 keywords
Начин на плащане : PAYPAL
_______________________________________________________________________________________________
15 профила в HIGH PR сайтове ( 6 PR-8 и 9 PR 6-7 ) + 5 000 беклинка, под формата на коментари със ScrapeBox.
Цена на пеката - 9$
Цена само за създаване на профилите - 6$
Пакет 2
________________________________________________________________________________________________
25 профила в HIGH PR сайтове ( 10 PR-8 и 15 PR 6-7 ) + 10 000 беклинка, под формата на коментари със ScrapeBox.
Цена на пакета - 15$
Цена само за създаване на профилите - 10$
Пакет 3
_________________________________________________________________________________________________
40 профила в HIGH PR сайтове ( 14 PR-8 и 26 PR 5-6-7 ) + 20 000 беклинка, под формата на коментари със ScrapeBox.
Цена на пакета - 23$
Цена само за създаване на профилите - 15$
__________________________________________________________________________________________________
Допълнителна информация:
Профилите ще бъдат създадени ръчно, без използването на софтуер, като 20% от тях ще бъдат на .EDU / .GOV сайтове.
Самите профили са част от HIGH PR сайтове и няма да са на самия ROOT домейн.
За бластовете използвам ScrapeBox, като за всеки бласт, а и създадени профили ще получите пълен репорт!
В 50 % от създадените профили може да се слагат и Anchor-и, докато в останалите 50% е единствено URL!
Препоръчително е бластовете да са към някои от сателитните ви сайтове/блогове.
Можете да поръчате:
цял пакет;
само бластове;
само създаване на профили
Офертата със създаването на профили е подходяща за EN и БГ сайтове.
Офертата със бластовете е удачна за ЕN сайтове, тъй като в не всички платформи title-те биват изписвани на БГ.
За профилите:
1. URL: - до 1 URL
2. Keywords: - до 2-3 keywords
За бластовете:
1. URL: - до 5 URL
2. Keywords: - до 5 keywords
Начин на плащане : PAYPAL
Нека да представя и аз моето ревю. Тъй като е за бг сайт мога да кажа, че след изпълнението вече имам изкачване с една позиция нагоре, на кл. дума с много конкуренти, сайта така или иначе си е на страница 1 но трябва и да се изкачва. Засега една позиция нагоре. Ще поизчакам и може да се възползвам от услугите му отново! Поздрави и успехи
Сървиса е екстра. Открих 1-2 неработещи линка, но на фона на това, че поръчката беше преизпълнена* е екстра. За конкретни резултати, няколко часа след изпълнението, по една от ключовите думи от 3-то място се изкачих на 1-во.
Определено си заслужава и мисля скоро да засиля още сайтове по този начин.
*Под преизпълнена, имам предвид, че ми бяха доставени повече линкове от обещаните.
И аз съм доволен от услугата - поръчах малкия пакет създаване на профили.
Synthetic ми е отбрал сайтовете с най-висок ПР и направил всичко точно.
Бързо изпълнение на поръчката, Мерси!
Поръчах 2 пакета за различни сайтове, пакети 2 и 1, профили и бластове към профилите - изпълнението - ПЕРФЕКТНО!
* Няма смисъл от много приказки. След 7-8 дни ще пиша отново какъв е резултата.
Много съм доволен от услугата. Synthetic е много коректен, действа бързо и прави готини бонуси (в моя случай - доста повече беклинкове). 2 дни след приключване на поръчката имам сериозен прогрес в серп-а и по 4-те ключови думи. По всички съм на първа страница (от втора-трета преди това) в доста конкурентна ниша. Препоръчвам!
Вчера сутринта си поръчах Пакет 3 - 40 профила в HIGH PR сайтове и днес следобед поръчката беше изпълнена. Получих детайлен отчет и съм доволен - бързо, точно и професионално. Поздравления за Synthetic! Ще следя с интерес след колко време Google Webmaster ще отчете линковете.
Платих си Пакет 2 и на следващия ден (днес) получих адски подробен отчет на всичко свързано с услугата. Определено получих много повече, отколкото е пакета. Просто нямам думи да опиша.
В интерес на истината в момента наблюдавам Rank Tracker-а и по 3 от 7-те думи съм с по една страница напред, а очаквам да се вдигне още до няколко дни (докато се усети пълната сила).
Страхотна услуга! Ще се ползва още много пъти, със сигурност!
Същото мога да кажа и аз.Много съм доволен както от изпълнението на услугата така и отношението му към клиентите си :roll:
Поръчах пакет 1 и получих 237 бласта повече. Профилите също бяха повече предимно в PR 8 и 9 сайтове. Всичко бе изпълнено за часове. Благодаря
Отново перфектно изпълнена поръчка - за 24 часа след заявката...с бонуси
Миналата седмица бях поръчал 2 пакета на 2 различни сайта, резултата и при двата сайта:
- по думи (ниска и средна конкуренция), за които въобще не съм се борил никога (но включени в поръчката), и присъстващи в сайтовете ми естествено, както примерно съм бил след 64 място някъде си, за 6-7 дни влизам в първа страница, като на 3 думи - на 2-4 място;
- по думи средна конкуренция - единия сайт бях на 4-то място, вчера бях на първо, днес на второ, сега гледам пак на първо...
Вярно, не по всички думи по които са направени бластовете има такъв напредък, но "няма пълно щастие"
Потвърждавам си думите от преди няколко дни - услугата си заслужава всеки цент!
Поръчката: Пакет 1 беше изпълнена за по малко от 24 часа. Всичко е както се бяхме разбрали + бонус. Сега ще чакам да видя резултатите.
Поръчах си малкия пакет (15 профила) като поръчката ми бе изпълнена според нашата уговорка и дори получих бонус, за който благодаря.
Synthetic свърши работата чудесно комуникацията бе приятна и се надявам, че ще има добри резултати, за които ще пиша в темата след около седмица.
Препоръчвам работата с него и добавям репутация.
п.п Офертата с промоционалните цени беше до 10.09.2012 г.
Последно редактирано: