Отнема време е относително казано, зависи какъв "разбирач" се захване да го прави. Ако имаш познанията няма да ти отнеме много.Не пречи заедно с рекламите да се прави и СЕО. Така резултатите даже ще са още по-добри и ще заемате по-предни позиции при търсене. Наистина оптимизацията отнема време и средства, но ако е качествено направена определено си заслужава.
Мисля, че говореше за техническото време. Индексации, преиндексации, отчитане на линкове, обхождане на роботи и прочие. Иначе много "разбирачи" го правят рязко, уж за да не губят време и резултатите са ОК, но в някои случаи имат обратния ефект. Сайт и домейн на 3 месеца с един тон линкове. Веднага започва да смърди на гнило.Отнема време е относително казано, зависи какъв "разбирач" се захване да го прави. Ако имаш познанията няма да ти отнеме много.
Даже е задължително, щом е за европа, няма да мине без SEO. Доста по-добре ще се получат нещата отколкото само с едното.Не пречи заедно с рекламите да се прави и СЕО. Така резултатите даже ще са още по-добри и ще заемате по-предни позиции при търсене. Наистина оптимизацията отнема време и средства, но ако е качествено направена определено си заслужава.
В повечето случаи след 6-тия месец до 9-тия винаги имат обратен ефект ''резките''движенияМисля, че говореше за техническото време. Индексации, преиндексации, отчитане на линкове, обхождане на роботи и прочие. Иначе много "разбирачи" го правят рязко, уж за да не губят време и резултатите са ОК, но в някои случаи имат обратния ефект. Сайт и домейн на 3 месеца с един тон линкове. Веднага започва да смърди на гнило.
Така е. Винаги съм бил на мнение, не е нужно да се изсипеш с 100 линка за 1 седмица в некви шити сайтове, а ако трябва 10, но от добри и авторитетни. Винаги съм разчитал и едно време, на качеството, останалото ми е било по-скоро като "пълнеж" към линк профила на сайта, нещо което да "размие" малко картинката.В повечето случаи след 6-тия месец до 9-тия винаги имат обратен ефект ''резките''движения
Това е така... Но едно е побутване, друго е, както един тука webdesignbulgaria ...или от сорта беше, има тема някъде съм писал преид много време... За няаколко месеца срина 3 от хубавите директории за линкове, споделяне и статии, които бяха с много добри показатели. Сега са яко наказани. Той си ''помагаше'' с по 100-200 линка на веднъж, водещи до странити от типа на сайт.ком/1 със съдържание един ред текст, който се повтаря на стрраници сайт.ком.2 и 3 и 4 само че с друга ключова думаТака е. Винаги съм бил на мнение, не е нужно да се изсипеш с 100 линка за 1 седмица в некви шити сайтове, а ако трябва 10, но от добри и авторитетни. Винаги съм разчитал и едно време, на качеството, останалото ми е било по-скоро като "пълнеж" към линк профила на сайта, нещо което да "размие" малко картинката.
Не са лоши, но е голяма наигравка, ако само от там има даден сайт. Дори не го виждам след някоя преиндексация или ъпдейт. Но всеки си говори за готино съдържание и как то ще е линкбайт и от там ще тръгне линк билнфинга по вода, но реалността показва, че си е нужно и да се подбутне и с малко не толкова "натурални" методи.