Блинки идеята за такава тема е супер, но няма да пусна. От началото на тази година чета в този форум и наистина научих страшно много. Също така попаднах и на много свестен човек в лицето на
@M.I.6., който се ангажира лично да ме посъветва за някои неща относно предишния и сегашния ми сайт.
Бях пуснала една тема за стария магазин, която помолих да се изтрие впоследствие. За съжаление получих и хейт относно някои неща., нямащи общо с питането ми тогава.
Много съм прясна аз както се казва. Нямам кой знае какви познания. Не че един курс ще даде пълни такива, но си е нещо. Аз пак мога да питам тук в някоя тема, но ще започна някъде да се обучавам.
За момента мисля, че правя основните неща. Структурата на сайта най- вероятно е Ок ( направи го човек с опит), оптимизирам изображения и ги преименувам както е заглавието на продукта. Сега ще качвам и мои снимки, дори клипчета на продуктите. Няма да са обработени, а реални. Пиша статии за блог, като чета материали на английски, преразказвам и добавям нещо от мен, за да са уникални и накрая цитирам източниците.
Съдържанието също го редактирам, като винаги добавям нещо в описанието , което го няма в другите сайтове. Това вече го правя не толкова заради Гугъл, а заради потребителите. Искам да получат обстойна информация за даден продукт.
Сега мисля да платя за някои друг линк и статия, както и игра съвместно с някоя бюти блогърка. Реклама не съм започнала да правя в Гугъл и фейсбук защото разбрах, че фирмата трябва да е по ДДС. Страх ме е да пусна на физическо лице.
При мен лошото е, че нишата е много конкурентна и на моменти си мисля, че просто гоня вятъра.