От: SEO по руски! Уникална система!
Проверката би доказала само едно, че някой е дошъл на сайт от търсачката, че този някой е останал достатачно дълго на него, че е кликанал на рекламката че направил още 3-4 клика на страницата на рекламодателя, и че останал не по малко 2-3 минути на тази страница! Това не е схема да излъжеш рекламодателя а да му предоставиш услуга! Няма нищо нередно и не е схема, а начин на привличане на клиенти към рекламодателя!
Не ми се спори. Искам само да те питам, ползвал ли си тази услуга, след което да си получил пари от Adsense? Повярвай, като бях млад и зелен бях надъхал мой познат, който където и да идеше на гости на някой, правеше същите неща. Накрая след месец беше си направил една солидна сумичка и радостен, че е спечелил толкова много пари от нищото, отключи преводите. Когато дойде време да ги получава най-любезно му казаха, че има генерирани изкуствени кликове и поради тази причина му закриват акаунта и връщат парите на рекламодателите, на които им са били нацъкани рекламите.
Вярно, с тази схема те реално си печелят парите, но рекламодателя губи пари от такива дето само влизат да нацъкат по рекламите им и реално не им носят доходи и се оплакват. Именно поради тази причина Google държи толкова стриктно това с кликането. Дори без да искаш да си си цъкнал на рекламата, пак трябва да им пишеш за да се подсигуриш, че няма да гръмнеш. Не се успокоявай, че ти като хабиш парите на хората дето си плащат за тая реклама на G. не им пука за това
Малко като рекламно мнение стана, но навън, хората не са като в България, да не ги е*е дали клиента губи и да е важно той да спечели.
Относно методите по които разбират за подобни неща си далеч от истината. Можеш да седнеш и да прочетеш последната декларация, която ще влезе от март и там доста неща се описват относно данните, а имам основание да смятам, че това е една малка част от информацията, която получават от нас като потребители. Само за пример ще дам, че съм имал случаи, да направя сайт и без да го субмит никъде, без връка, без какъвто и да е начин да разбере G. от някъде, че аз съм пуснал сайт, сайта ми се индексира и то само защото ползвам Хром... та мисълта мие, колко е сигурно, че този който клика отзад, знае какво да прави и, че по някакъв начин няма Google да усетят, че той не преглежда реално съдържанието, а просто влиза за клик. Дали не е нелогично един човек да влезе в Google, да напише конкретна ключова дума и до 15 страница ( където е твоят сайт ), да не цъкне никъде, докато не стигне до твоя сайт. Извинявай, ама дори аз като човек, дето не го работя това ще те изхващам на секундата, а какво остава за хора, които по цял ден се занимават с чишити дето си мислят, че с поредният тарикатлък ще забогатеят.
Мога да ти пожелая успех и силно се надявам, схемата ти да е успешна и след месец да се похвалиш с ново мазерати, но аз ще се въздържа от невероятното ти предложение