Ами регни се, де. Всеки регнат до 31 10 ще участва в томболата.
аз пък се чудя дали да не регна блог с 4 пъти ipotpal (ipotpal-ipotpal-ipotpal.blogspot.com), направо ще ви срина
майтапът на страна, спамът става все по-сериозен, а още един месец не е минал ...
В грешка си, спама ще намаля, повечето участници ще окапят до месец-два. Ще останат да се борят първите и лудите .аз пък се чудя дали да не регна блог с 4 пъти ipotpal (ipotpal-ipotpal-ipotpal-ipotpal.blogspot.com), направо ще ви срина
майтапът на страна, спамът става все по-сериозен, а още един месец не е минал ...
Тъй...
следваща стъпка:
Огин продължава да олинква от сякъде дето му падне, нали му е патиика. Включително ще следва и от dao.bg
После мартин се олинква от webmasterbg.org
После coolice го олинква от дето му падне, нали и той му е партиийка...
За после не знам и няма смисъл.
прогнозата може да има до 30% грешки
играе ли ви се още?
E стига де ... не е точно така ... а аз иначе отдавна не го следя, най-много да проверя сутринта къде съм в serp-a ...Не знам за другите, но на мен вече не ми е интересно да го следя това състезание.
Причината е, че от индивидуално се превърна в групово и личните възможности на участниците, знание и опит в СЕО сферата се размиха.
Може накрая да се регнешА краен срок за записване в състезанието има ли или може и на 31.03.2010г да се регнеш за участник ?
Не че няма да изям всички умници с парцалите, ама е гнусна работа и много демотивиращо, не прилича на игра, а на ...Радев дори да имаш 90% грешка схемата накрая ще е подобна.Писах и преди не помня къде,че сам човек без бюджет трудно ще се класира в топ 3.А и разбрах за доста комбини то лесно се вижда
шш... не се давай бе нашиаE стига де ... не е точно така ... а аз иначе отдавна не го следя, най-много да проверя сутринта къде съм в serp-a ...
:-DСлед това Sammy линква към Радев и Радев печели
Например голям пропуск беше, че в томболата участват домейни, които не са в индекса (идеята на Nikoladd).