SEO с гаранция ТЪРСИ?!?

clooby

Member
Рейтинг - 100%
24   0   0
Здравейте,
Интересуваме се, дали някой може да извърши SEO за поддомейна Евтини самолетни билети на Чек.БГ, но с гаранция за постигнати резултати.

В момента сайтът по ключовата дума евтини самолетни билети се класира на 6-та позиция. Най-високо е бил на 4-та и то в рамките на 2-3 дни. Падал е и до 10-та, след дълъг и продължителен застой на 6-та.

В момента поддомейнът на конкурентен сайт се класира на 1-ва позиция по същата дума, като поддомейн страницата им /като съдържание/ не са отличава по нищо от нашата. Вероятно тежест за класирането на конкретния поддомейн има основният им сайт.

Във връзка с това, 2-ра позиция би била съвсем релно постижение. Някой може ли да поеме гаранция за продължително класиране и достигане на поне 2-ра позиция по ключовата дума "евтини самолетни билети" /а защо не и първа/ и поне първа страница за ключовата дума "самолетни билети", по която в момента е на трета страница. Очакваме оферти на ЛС или на имейл office --- check.bg. Бихме сключили договор за услуга с ЮЛ или граждански с физическо, ако някой държи и се притеснява за коректността от наша страна. Най-важното условие е, че авансово плащане /ако ще има такова/ ще бъде в минимален процент от договорената сума, а фактическото заплащане ще стане след постигане на резултата.

Бихме желали да няма излишни коментари по темата относно начина на заплащане или други наши условия, понеже доста сме се опарили от "професионалисти", които дефакто си бяха на заплата и всеки месец ни уверяваха, как трябва да се чака време +безкрайност, а сайтове тип "сателити" да ни изпреварват по конкретния казус в рамките на седмици.

Няма краен срок за подаване на оферти. След като се договорим с дадена страна, ще уведомим всички останали за отказа си лично, както и тук в темата.

Ако имате допълнителни въпроси, сме насреща тук или на посочения по-горе имейл.

Поздрави!

Re: SEO с гаранция ?!?

Дано не зачетеш мнението за спам, но според мен шеста позиция ви е достатъчна за SEO-то. Помислете за PPC кампании и реклами платени в някой сайт, откъдето можете да докарате добър трафик.

От: SEO с гаранция ?!?

В момента PPC кампании имаме само в Adwords, Adwise и Facebook. Най-голям резултат има единствено от Adwords. След отчитане на реализациите дори от малкото дни, в които поддомейнът беше на 4-та позиция, взехме решение и сме готови да заплатим за SEO, с оглед изкачване на позиции. А във връзка с вашето предложение, всички сайтове, които могат да предложат оферти за добре позиционирани ТЕКСТОВИ реклами, които да доведат до добър обем натурален трафик, или за реклами със заплащане тип PPC, също могат да ги изпращат на имейла ни.

Последно редактирано:
От: SEO с гаранция ТЪРСИ?!?

самото словосъчетание СЕО+гаранции е противоречиво, най-малкото защото никой не може да влияе пряко(разбирай познава алгоритъма) върху резултата от търсенето

Какви са тези текстови реклами, които водят натурален трафик???
Иначе за PPC може да се говори, но трябва да дадете цени.

Наблегнах на текстови реклами, понеже на този етап не предпочитаме да рекламираме с банери. Такива вариации могат да са хиперлинк с подходящ рекламен anchor, поставен като допълнителна секция в меню на даден сайт или друга позиция на страницата /до форма за вход и пр./, около която има активност и варианта за клик е по-висока. Analytics подава такива данни. Друг начин е рекламна статия, която да се държи на топ позиция за определно време и т.н. Отворени сме към всички интересни предложения. Относно цените, както и цени за PPС, очакваме от рекламодатели. Всеки сам оценява позициите и цените, за които ги дава.

Гаранции могат да се дадат, но това ще рефлектира върху цената, разбира се. Нишата е добре оптимизирана, което също вдига цената. Не знам какво сте имали предвид с ""професионалисти", които дефакто си бяха на заплата", но за стабилни позиции се налага абонаментна поддържка задължително!

Ако мислите с еднократно плащане на 50-100 лв да постигнете нещо - откажете се, приятелски съвет. С несериозен бюджет - аналогични резултати. Освен това, никой качествен оптимизатор няма да започне SEO кампания без капаро, защото най-малкото няма да може да си покрие разходите по линк билдинга, които са си относително твърда сума, нямаща нищо общо с комисионната на оптимизатора.

Пратил съм Ви оферта на ЛС, писал съм как да ме намерите, ако искате да работим заедно.

Lilacor,

Получи ли сме Вашата оферта, за което благодарим. На всички ще бъде отговорено индивидуално, след като вземем решение. Относно приятелския Ви съвет по-горе, само да спомена, че сме работили за много по-големи суми и именно на абонамент, от който не последва нищо. Не отричаме този метод, но опитът досега е показал това, както и в частност крайно несериозно отношение по време на абонамента и то от водещи SEO програмисти, затова и търсим вариант с капаро + доплащане само след резултат. След получен резултат и сериозно отношение можем да преминем и към абонамент със съответния човек.

Поздрави!

Напълно подкрепям мнението на @Lilacor. Разбирам, че сте разочаровани от хората, които са извършвали оптимизацията до момента, но от друга страна оптимизаторите също се сблъскваме с некоректни клиенти. Договорът е задължителен.
Най-важното условие е, че авансово плащане /ако ще има такова/ ще бъде в минимален процент от договорената сума, а фактическото заплащане ще стане след постигане на резултата.
в прав текст ще ви се плати след, като свършите работа. Според случая говорим за седмици/месеци и както @Lilacor спомена има разходи по време на работа. Просто звучи несериозно. Може би трябва да ви се разясни по-подробно какво представлява услугата, което явно предишните оптимизатори не са направили. Аз също бих ви изпратил оферта, но имам 2 въпроса.
1. Кой ви е извършвал оптимизацията до момента.
2. Колко време (месеца) е правена оптимизация и имате ли отчет за свършената работа.

Аз не съм профи оптимизатор, а пишман такъв по принуда след като на няколко пъти в началото плащах за такива услуги и ефект никакъв за това ще ви дам един съвет и от мен
Обявете Бонус за достигане на 2-ро място и съответно на 1-во за някакъв приемлив срок от време като през това време се ангажирате да покриете поне разходите на оптимизатора за линкове и статии или други неща които той трябва да плати през това време, но с предварително договорени параметри за линк ПР3 толкова за линк ПР4 толкова за статия 300 знака толкова и тн.
Преди да изберете човек поискайте да ви покаже други негови постижения и тн. Също така бъдете много внимателни към хора който са във форума по малко от година (като мен например) и имат реп и Итрадер под 10
И не забравяйте че все пак при СЕО-то са неведоми пътищата Божи и гаранция няма за нищо - в един от мойте онлайн магазини сложих име на категория за неща които смятах да продавам и за нула време стъпих на първа страница без да има продукти в категорията, а за други продукти които също са ми по тематиката не мога да отлепя от 4-та страница въпреки че съм вкарал доста контент, а по тази ключова дума като гледам сайтовете на първа страница по всички показатели бия 9 от 10 сайта.

• Like
Реакции: Brad

Колко месеца само да попитам (и смятам, че и на другите би им било любопитно), чака да се класира сайта от "оптимизаторите" Под 10 месеца или над 10 месеца?
Поясни малко мистериозното некласиране. За да си направм изводите.

Горе