Blinky
Owner
Ееее, бате базик да става. Нали не се обиждаш? Нека да е малко като тим билдинг. :wink:Ronson каза:Ах, че сте ми докачливи
Ееее, бате базик да става. Нали не се обиждаш? Нека да е малко като тим билдинг. :wink:Ronson каза:Ах, че сте ми докачливи
Blinky каза:Ееее, бате базик да става. Нали не се обиждаш? Нека да е малко като тим билдинг. :wink:
Мдааа.varnaboy каза:Бреаво за книжката.
Блинки незнам дали ще има стимул за учене,но за оставане след часовете ще има бая :twisted:
Ronson каза:Второ, доста неверни съвети има. Нямам време да ги изброявам точка по точка, но като за начало ето ви малко материал по 7-ма точка - темата за заглавията.
icakis каза:какво имаш предвид точно?
ilianskim каза:да ти дам сайта, който ми дадоха преди малко teen-zones.com да те видя какви тийн неща ще измислиш
И това го казва човекът с 20 посещения на ден.Ronson каза:Второ, доста неверни съвети има.
Пако не се заяждай с човека той има право, пък и не знам има ли някакво значение посещенията на сайта ти, това са глупости важното е да имаш добре преведени и подредени статии и да си съгласен с тях дори да не видиш някой очевадни небивалици или остарели нещица. Важното е че си има мнение, а и ако ни даде по-добри упътвания може да напишем след всяко грешно твърдение нещо от сортаbgkulinar каза:И това го казва човекът с 20 посещения на ден.Ronson каза:Второ, доста неверни съвети има.