70 точки май бяха тук. Продължавайте, давайте пълна газ...........да дръпнем още............има на къде............Честито и от мен Българи! Още 60 точки и от мен
Go-go-go, Bungladesh, Bulgaria and United States! India, Philipins and Indonesia are getting closer! Singapore, United Arab Emirates, Ethiopia, keep up the teambuilding work! France, Belgium and UK, you seem to be the real "SEO Geeks" now!
Естествено, че могат, защо да не могат. Само да видят на коя задача ще ги пусне. Ако е на задни, да не ги претупват, просто да пребродят темата - има всеки един отговор. Нали за големите точки, защото сме лакоми.Аз да попитам още могат ли да се включват хора?
Естествено, че могат, защо да не могат. Само да видят на коя задача ще ги пусне. Ако е на задни, да не ги претупват, просто да пребродят темата - има всеки един отговор. Нали за големите точки, защото сме лакоми.
П.П: Ако някой новостартиращ чете, да го има в предвид това.
Първият въпрос за 60 точки беше доста лесен, ама сега какво да правим? Да чакаме да обявят втория?
Втората е обявена зареди нея излезнахме на първо място прегледай по-назад в темата.
Еми, това не е никак лоша идея. Мисля, че в този състав сме силни, важното е да има постоянство и упоритост. Мен най ме радва факта, че и като малко сме силни, нещо като 300. Пък, който е искал отдавна да се е присъединил, най-малкото заради спортния дух в екипа тук.Питам щото се чудя дали да не избухаме един банер към статистиката да надъхваме повече хора.
Втората е обявена зареди нея излезнахме на първо място прегледай по-назад в темата.
Еми, това не е никак лоша идея. Мисля, че в този състав сме силни, важното е да има постоянство и упоритост. Мен най ме радва факта, че и като малко сме силни, нещо като 300. Пък, който е искал отдавна да се е присъединил, най-малкото заради спортния дух в екипа тук.
Сега иде ред на щатите, а утре сутрин ще гледаме Индия и Бангладеш. Дано задьржим мястото.
Your Score: 45 points