От: SEO Olympics 2012
Че то аз и предната я получих по мейла.
И първата дойде в пощата. Като връзка към страницата. Никой няма да си играе да прави хиляди индивидуални задачи. Целта на "SEO олимпиадата" е реклама на техния софтуер. А може и да си подберат някой, да го поканят на работа.
По мейл да - но Я имаше и в сайта. За следващата писаха, че май ще е само по мейл. Т.е. това ме навява на мисълта, че може да е индивидуална. Обаче пък в критериите пишеше, че ще има 3 номинации:
- Total Score Ninjas - Най-висок общ резултат;
- SEO Gurus - Най-много решени задачи от тип Geek;
- Team Masters - Най-бързо растящия отбор в проценти, считано от 30-ти Юли;
От втората номинация си мисля, че пак ще обща задачата. До днес вечерта е крайния срок за решаване на първата задача. Т.е. посреднощ или утре сутрин ще видим втората.
Освен това, както писа и @тео, можем да използваме техния софтуер при решаване на задачите. 55 мегабайта е за даунлойд.
Ако направим това, и опитваме реално да решаваме задачите с техния софтуер, никой копче не може да коментира ефективността на българския отбор.
Техния софтуер го ползвам доста отдавна, въпреки, че не мога да си позволя да купя пълния пакет (SEO PowerSuite). Не съм го ползвал под Linux, но щом Blinky казва, че е бъгав - още един минус. По принцип във Facebook страницата си дават напътствия как точно да се ползва софтуера им при решаването на задачите, но то се видя резултата... с техния софтуер стигнах до страницата, до която и Blinky. Вече като опитах и по друг начин - тогава ми се наниза верния отговор.
А може и да си подберат някой, да го поканят на работа.
Силно съмнително, ама звучи интересно... Ако не за работа - поне за превод да помислят. Ще бъде хубаво един от най-добрите софтуери за SEO да си има Български език на самия софтуер и на сайта.
Да не ти пука... на втората задача ще оставим не само САЩ ами и Бангладеш толкова назад, че ще се чудят как да наваксват. Ето Индия вече не е проблем, а в началото те бяха най-силни и вилни. :wink:
Между другото, изпратих покана на LinkAssistant да се регистрират тук и да взимат участие, тъй като аудиторията е по-голяма. Да видим дали ще има адекватна реакция от тяхна страна. :-]