D didobs Banned 13 Юли 2011 #1 здравейте колеги!!! имам следнто питане; 1. как мога да премахна това ... /index.php/... в началото на uRL адресите /? 2. а след това да настроя sh404sef да редиктва от старите адреси към новите/? благодаря предварително!
здравейте колеги!!! имам следнто питане; 1. как мога да премахна това ... /index.php/... в началото на uRL адресите /? 2. а след това да настроя sh404sef да редиктва от старите адреси към новите/? благодаря предварително!
primecode Active Member 22 Юли 2011 #2 От: sh404sef redirect /index.php/ Прочети малко за Hypertext Access (или .htaccess) и ще намериш решение. Сигурен съм, че ще има дори готови примери за това което ти трябва.
От: sh404sef redirect /index.php/ Прочети малко за Hypertext Access (или .htaccess) и ще намериш решение. Сигурен съм, че ще има дори готови примери за това което ти трябва.
ivo.apostolov Well-Known Member 22 Юли 2011 #3 От: sh404sef redirect /index.php/ 1. В настройките избери да е с .htaccess а не без 2. Трябва да се разпише в .htaccess, но е играчка
От: sh404sef redirect /index.php/ 1. В настройките избери да е с .htaccess а не без 2. Трябва да се разпише в .htaccess, но е играчка