ФейсбъкДа, аз го ползвам, просто служебен месинджър. Но не знам на какво да се мигрира - което е лесно за употреба и по-масово.....аз иначе ползвам 100 неща, но като няма хора от другата страна на жицата, просто гледам аз да съм с техните приложения, не те с моите.
Бахта в робовладелеца!Е как през фейса ще си чатиш служебни неща, ами ако не искаш да си френт с колегата, но и дори да си чатите като непознати то реално как ще се почувства шефа като види на всеки монитора отворил Фейсбук? Аз лично бих се притеснил дали наистина се използва само за месинджър или някои се подхлъзват и да теглят по 1-2 скорла на някакво време на нюз фида си.
Еее, бате, ти как би се почувствал ако минаваш покрай на някой твой служител компа и видиш, че нон стоп фейса му е отворен.Бахта в робовладелеца!
Все тая, нали си му дал задачи на тоя човек - върши ли ги навреме кво ти пука дали си гледа фейсбука?Еее, бате, ти как би се почувствал ако минаваш покрай на някой твой служител компа и видиш, че нон стоп фейса му е отворен.