От: Social Network Spamming
strana усещам как скоро само ти ще раздаваш тапиите за предприемач тук
Подценяваш ме май
Това, което не ми харесва и го казвам вече няколко пъти директно, е привличането на нови хора като афф към разни програми. От това повечето затъпяват и не изкарват пари, каквито биха могли да изкарат, ако се опитат да мислят, а не да карат на автопилот.
От една страна разбирам собствениците на форума, правят си дървото надолу и естествено, че това е един от начините да си монетизират сайта, тяхно право си е. От друга страна обаче, трябва да има все пак някаква граница в объркването на малолетни мозъци при положение, че дори самият администратор все още не разбира, че предприемачеството не зависи от стоката, а от подхода.
А тъй като е форум, то имам правото да го казвам, дори и по някакъв начин да вреди на по-дребни сметки. Един да почне да мисли, а не да копира сляпо млм-малоумщините, все е файда. Когато партньорите ти са умни и им върви бизнеса, имаш файда и самият ти по същият начин както добра сделка е да сключиш нещо взаимно изгодно и за двете страни по нея, а не да прецакаш някого.
Та няма начин това да се обясни нито накратко, нито надълго, различен тип хора има и различен тип подбуди. Но от друга страна и на мен не ми пречи да си пиша, когато имам време и сметна, че ще е полезно за някого.
Има варианти и да греша, разбира се, но точно в случая няма начин. Така че, елате ми повече