Тези два дни за по няколко часа DNS сървъра и хостинг сървърите на Superhosting са под масирана атака. Всичките ми сайтове бяха свалени за часове, а в момента са недостъпни от чужбина. Някой да знае подробности?
Здравейте,
Наистина имаше голяма DDOS атака от типа SYN FLOOD на един от хостинг сървърите ни. В никакъв случай не става дума за всички услуги и/или сървъри. В момента, временно е ограничен международният достъп до този сървър само на 80-ти порт (уеб сървъра), като се работи за по-устойчиво решение. Това означава, че е-мейл и DNS услугите работят нормално.
Извинявам се, за причиненото неудобство. Осъзнавам, че ситуацията е неприятна, но правим всичко възможно за бързото решаване на проблема. Ще пиша отново, когато имам повече информация.
Като стана дума за Суперхостинг, тази година няма ли да имат рожден ден? Датата мина и замина без никой да каже каквото и да е.
Да, в 2 часа май беше последния ми репорт за дроп. Важното, е че съпорта отговаряше за минути, което говори за професионализма ви Ще се радваме, ако споделите малко повече информация за страните, от които са идвали атаките, за да имаме едно на ум
Благодаря за отговора! На последък видях доста голям интерес от страна на руски сайтове към хостинга и за това питах.
Всичко е паднало.... просто не знам... писах им, ама знам все едно и също говорят. Това не е нормално толкова често да се случва.