Тези два дни за по няколко часа DNS сървъра и хостинг сървърите на Superhosting са под масирана атака. Всичките ми сайтове бяха свалени за часове, а в момента са недостъпни от чужбина. Някой да знае подробности?
Здравейте,
Наистина имаше голяма DDOS атака от типа SYN FLOOD на един от хостинг сървърите ни. В никакъв случай не става дума за всички услуги и/или сървъри. В момента, временно е ограничен международният достъп до този сървър само на 80-ти порт (уеб сървъра), като се работи за по-устойчиво решение. Това означава, че е-мейл и DNS услугите работят нормално.
Извинявам се, за причиненото неудобство. Осъзнавам, че ситуацията е неприятна, но правим всичко възможно за бързото решаване на проблема. Ще пиша отново, когато имам повече информация.
Като стана дума за Суперхостинг, тази година няма ли да имат рожден ден?Датата мина и замина без никой да каже каквото и да е.
Да, в 2 часа май беше последния ми репорт за дроп. Важното, е че съпорта отговаряше за минути, което говори за професионализма виЩе се радваме, ако споделите малко повече информация за страните, от които са идвали атаките, за да имаме едно на ум
![]()
Благодаря за отговора! На последък видях доста голям интерес от страна на руски сайтове към хостинга и за това питах.
Всичко е паднало.... просто не знам... писах им, ама знам все едно и също говорят. Това не е нормално толкова често да се случва.