Къде, по дяволите, съм писал, че шера е за балъци? Писах, че с евтин шер не се прави сателитки. И 5 сайта на най-ниският шер план не ми говори за нещо много да си дръпнал онлайн. И съм с 15 години опит, не с 15 шера. Чети добре. Що не се наспиш, после ще си довършим тези толкова полезни за всички постове.
Клауда и шера са еднакво полезни, зависи какви проекти имаш. Имам и от двата типа и двете ги ползвам. И къв е този клауд бе, че 10 шера струва?
Нали не мислиш, че AWS, Google са единствените клаунд провайдъра?
Това със CDN-а ме мъркаш с друг потребител, които пак бих сложил пари на него като опит. CDN не се ползва само са пърформанс. Прочети и за това.
Моят единствен съвет, които винаги съм давал през годините е бил един и също и се придържам и до ден днешен към него: Хостингът (вида, ресурси и т.н.) трябва да съответства на самия проект и неговите нужди. Което автоматично се връща на горното ми твърдение какво точно ти държиш като сайтове, според това какво имаш като план.
Топ потребителите са тези, не които много им знае устава / ръцете по клавиатурата, а тези от които излизат някаква полезна информация, базирана на опит. Всичко друго са глупости.