И мен ме баннаха, а дори не съм СЕО ... правя си за моят сайт и имам 3 статииПриятели, много клиенти, партньори пропищяха от баннати акаунти! В офиса ни съо пищят, че два са баннати! На какъв принцип се банват? Нарушаване на права? Ей сега разтревожен партньор, който му препоръчахме да го ползва, сподели с тъга, че и негов акаунт е баннат...
Целенасочено към нас ли е тази галимация? Има ли причина? На каква база? Каква е политиката ?
Дано избистри политиката новият собственик и въведе ПРАВА ЗА ПОЛЗВАНЕ, че да не се получават подобни нещаИ мен ме баннаха, а дори не съм СЕО ... правя си за моят сайт и имам 3 статии
Май си има доста за подобряване. Аз не съм ги разглеждал още. Но ще седна тези дни да видя, определено. Ако собственикът иска съвети и предложения, ще се радвам.Не виждам опция за регистрация
Пак си в грешка.Неслучайно му беше времето на тоя формат преди 15-20 години.
В днешно време някаква иновация ще трябва.
Make Svejo.net great again. И аз това викам.Давайте, пускайте да може да се публикува и да се налазва
Ако има някакви баннати, ще е добре да се знае на какъв принцип са с такъв статус. Но според мен нещо са "попрекалили" или "кофти" съдържание, пак не смея да се ангажирам на 100% с това си изказване.Интересно моя профил от преди сигурно 10+ години е ок. Даже мой публикации с линкове седят все още. 400-800 прегледа на публикация си беше доста добре.
махнато е, благодаря колегамахни това jQuery От бутона, че не е сериозно