Tърся Wordpress мастър

daynnite

Active Member
Рейтинг - 97.3%
36   1   0
Търся си wordpress мастър за разпъване на една футболна тема :)

futbolniprognozi.bg ..... темата е качена вече трябва ми да се сложат празни раздели горе в менуто (Начало, Класиране, Резултати, Букмейкъри, Полезно)
превод на цялата тема на БГ (comennts, views и тнт)
Да има регистрация и да може регистрираните да пускат прогноза като пост

това е като цяло
 
Последно редактирано:
От: Tърся Wordpress мастър

Нямам права за лични съобщения, за това ако желаете ми пишете на *
 
Последно редактирано:
Ако напишеш какво точно искаш, може би някой ще се заеме. Аз лично ти подминах обявата само като видях "голямото" инфо което си пуснал.
Нима очакваш, всеки да си играе да ти пуска ЛС за да разбере какво искаш? Мога да си пиша теми във форума без проблеми, но въпреки това да си ценя времето. Едното е за забавление - другото за изкарване на пари, а това твоето е душевен тормоз :)

Напиши каква тема ползваш, какво се разбира под "разпъване" и тогава може би ще се намери желаещ.

Даже може и без пари да ти го оправим, не е като да не съм го правил и преди ;)
 
От: Tърся Wordpress мастър

еми писа ми едно момче разпъна темата само и менутата не ги направихме искам елементарни неща (менута, превод, настройка на регистрации,) трябваше ми просто свободен wordpresar с които да го направим за час даже и по малко
 
Пак нищо не каза, ама айде.
 
От: Tърся Wordpress мастър

e защо нищо да не съм казал аз ще се оправя с контента само да ми се настрой тапета искам и си плащам
 
Добре, предизвика ме :)

Защо нищо не си казал? - Защото в 90% от случаите нещата не са толкова прости колкото изглеждат. Защото не даде дори и демо на тапета (което всеобщо е прието да се води бекграунд, а не темплейта, чиято редакция искаш ти).
Защо го казвам това:
1. Работил съм с около стотина темплейта за wordpress, кой от кой по изкривен и да ти кажа съм попадал на много неща. Основното е - не всичко е лява и дясна колона. Има custom templates с различни функции и съответно трябва да се ровиш в CSS-а
2. Има и три-колонни темплейти, където пък нещата са още по-оплетени, защото при 960 пиксела стандартна ширина и бордерите на трите елемента ти се получава разлика, която трябва да намериш, за да ти се получи междинна възможност ако го промениш.
3. Защото "превод" звучи така все едно е нещо което се прави за минута.

Можех да ти пратя оферта, но предпочетох да ти го напиша в темата, не за друго, ами защото не си поставил ясно условие какво точно искаш, а мен точно това ме дразни.

Няма как да ти изпратя оферта, при положение, че не знам какво ще се иска от мен, а да ме размотават на съобщения определено не ми е мечта.

Написах горното с цел да си извадиш поука, а и хората след теб, че подобни обяви, обикновено се третират зле. Не защото няма да си платиш, ами защото не казваш нищо.

Работя в момента с колега от форума, въпреки, че обикновено не се кефя да работя за друг - еми пича си е страшен. Попита ме дали мога да направя това и това и му отговорих. Спазих му изискванията.

Твоето задание какво е? Искам да ми се разпъне темата (в първия пост). Едно, че разпъне темата е доста общо понятие, ами и не даваш пример на самата тема, защото ако тя ползва фиксирана ширина от 960 пиксела, просто няма за какво да се разпъва повече - ще направиш грешка и хората с резолюция 1024*768 пиксела няма да ти виждат целия сайт.

В последствие пък се оказва, че искаш превод, настройка на регистрация (което пак не си уточнил как трябва да бъде - да се ползва стандартната форма и да има само линк към нея, или да ти се изготви custom template) и да ти се разпъне менюто, нещото което отново не разбрах.

Сега пак всички ще скочат, че съм хейтър, ама няма как да не се държа така, като няма задание. Всеки е тук за да изкара пари, а на мен не ми се ще да предложа оферта от 50 лева, а след това да ми се наложи да свърша работа за 100, щото съм предложил ниската оферта.

Научете си правите заданията.
Пример:

Здравейте!

На домейн асдф.ком имам wordpress инсталация и темплейт закупен от ххх компания. Искам този темплейт да бъде променен като
1) ...
2) ...
3) ...
Интересува ме времето за което ще го изпълните и цената.

EASY AS THAT!
 
От: Tърся Wordpress мастър

Споко бе Ктомов, той по 40-50 бона прави на демото и няма време да пише много много , щото ще изтърва сигналите за вход/изход :D
 
От: От: Tърся Wordpress мастър

Споко бе Ктомов, той по 40-50 бона прави на демото и няма време да пише много много , щото ще изтърва сигналите за вход/изход :D

хаха тоя пък от къде се взе .............. ти ако играеш на демото аз дори не съм го пробвал :) само с кеш става пробата да усетиш тръпката
 
Последно редактирано:

Горе