Добре, предизвика ме
Защо нищо не си казал? - Защото в 90% от случаите нещата не са толкова прости колкото изглеждат. Защото не даде дори и демо на тапета (което всеобщо е прието да се води бекграунд, а не темплейта, чиято редакция искаш ти).
Защо го казвам това:
1. Работил съм с около стотина темплейта за wordpress, кой от кой по изкривен и да ти кажа съм попадал на много неща. Основното е - не всичко е лява и дясна колона. Има custom templates с различни функции и съответно трябва да се ровиш в CSS-а
2. Има и три-колонни темплейти, където пък нещата са още по-оплетени, защото при 960 пиксела стандартна ширина и бордерите на трите елемента ти се получава разлика, която трябва да намериш, за да ти се получи междинна възможност ако го промениш.
3. Защото "превод" звучи така все едно е нещо което се прави за минута.
Можех да ти пратя оферта, но предпочетох да ти го напиша в темата, не за друго, ами защото не си поставил ясно условие какво точно искаш, а мен точно това ме дразни.
Няма как да ти изпратя оферта, при положение, че не знам какво ще се иска от мен, а да ме размотават на съобщения определено не ми е мечта.
Написах горното с цел да си извадиш поука, а и хората след теб, че подобни обяви, обикновено се третират зле. Не защото няма да си платиш, ами защото не казваш нищо.
Работя в момента с колега от форума, въпреки, че обикновено не се кефя да работя за друг - еми пича си е страшен. Попита ме дали мога да направя това и това и му отговорих. Спазих му изискванията.
Твоето задание какво е? Искам да ми се разпъне темата (в първия пост). Едно, че разпъне темата е доста общо понятие, ами и не даваш пример на самата тема, защото ако тя ползва фиксирана ширина от 960 пиксела, просто няма за какво да се разпъва повече - ще направиш грешка и хората с резолюция 1024*768 пиксела няма да ти виждат целия сайт.
В последствие пък се оказва, че искаш превод, настройка на регистрация (което пак не си уточнил как трябва да бъде - да се ползва стандартната форма и да има само линк към нея, или да ти се изготви custom template) и да ти се разпъне менюто, нещото което отново не разбрах.
Сега пак всички ще скочат, че съм хейтър, ама няма как да не се държа така, като няма задание. Всеки е тук за да изкара пари, а на мен не ми се ще да предложа оферта от 50 лева, а след това да ми се наложи да свърша работа за 100, щото съм предложил ниската оферта.
Научете си правите заданията.
Пример:
Здравейте!
На домейн асдф.ком имам wordpress инсталация и темплейт закупен от ххх компания. Искам този темплейт да бъде променен като
1) ...
2) ...
3) ...
Интересува ме времето за което ще го изпълните и цената.
EASY AS THAT!