Take a gift!

Weblion

Active Member
Рейтинг - 100%
36   0   0
Скоро наближава рожденият ми ден и реших да предложа една нова промоция, тъй като отдавна не бях пускала такава. Остарявам с още една година. :p Няма да забвравя да почерпя и с няколко безплатни статии/лога по случай празника. Следете темата, за да не изпуснете тази промоция! :wink:

5432593p.png

............................................................................................................................................................................................................................

5435717q.png

:!:Това са редовните цени. В тях не са отразени намаленията :!:

:!: Всички цени са в лева. :!:

:!: Цената на анимираните банери е между 25 и 40 лева, тъй като зависи от броя на фреймовете в тях :!:

Кратка статия от 200-250 думи - 4 лева;
Стандартна статия от 400-500 думи - 8 лева;
Дълга статия от 900-1000 думи - 16 лева;

Последно редактирано:
Честит рожден ден. Нямам нужда от услугите ти, но дано да имаш още повече поръчки, и все така позитивно да го раздаваш по рождените дни.

А между другото - очаквах като кликна на "отвори ме" да има нещо... /idiotme

От: Take a gift!

Мерси. :) Старая се за Вас. Скоро ще има нови промоции, затова следете темата редовно.

П.С. Samba пиши ми ЛС с темата на статията. :)

Честит рожден ден

Малко позитивна критика - Когато видях темата и я отворих всичко ми хареса освен големия пропуск, че липсва портфолиото. Аз не съм работи с теб и не те познавам, от къде да знам как работиш и на какви цени работиш, тоест тези 30 % от 5лв или от 20лв са не ми става ясно :)

Оформи малко темата, и ще стане нещо което ще носи а не както в момента замисля.

Честит рожден ден

Малко позитивна критика - Когато видях темата и я отворих всичко ми хареса освен големия пропуск, че липсва портфолиото. Аз не съм работи с теб и не те познавам, от къде да знам как работиш и на какви цени работиш, тоест тези 30 % от 5лв или от 20лв са не ми става ясно :)

Оформи малко темата, и ще стане нещо което ще носи а не както в момента замисля.

Мерси. :)

Имаш право. Довечера ще добавя подробности. Благодаря за градивната критика. :)

Последно редактирано:

Само не можах да разбера " безплатни статии/лога по случай празника" ли предлагаш, или платени, но намалени с 30% ? :D

В момента цените са с намаление. Личният ми празник наближава и тогава ще има безплатни изненади за всички колеги. Следете темата, за да не ги изпуснете. :wink:

От мен баналната критика, че предложението ти щеше да изглежда по-добре на български, а не както е сега (хибридно).

Поздрави

От мен баналната критика, че предложението ти щеше да изглежда по-добре на български, а не както е сега (хибридно).

Поздрави

Благодаря. Няма проблем, колега. Приемам всякаква критика. Само така човек вижда по-добре грешките си, за да не ги прави отново. Опитът е учител, който взима твърде скъпо за уроците си, но в замяна на това, никой не обучава по-добре от него (Т.Карлайл).

@Nikol89 - Честит рожден ден! Всичко най-хубаво ти пожелавам. Днес и аз съм рожденик,радвам се,че има човек от форума с който сме на една дата. Наздраве! :beer:

@Nikol89 - Честит рожден ден! Всичко най-хубаво ти пожелавам. Днес и аз съм рожденик,радвам се,че има човек от форума с който сме на една дата. Наздраве! :beer:

Жив и здрав да си Eros. :beer: Ще те черпя с една безплатна стандартна статия или лого. Пиши ми на ЛС с повече подробности и кое си избираш. :)

От: От: Take a gift!

Промяната е добавена към първия пост! :)

Последно редактирано:

Примерни банери и лога

4882350D.jpg
4882349b.jpg

4627510l.jpg

026616874-big.jpg
026474627-big.jpg

026474628-big.jpg

Примерни статии

Метални навеси.

Навеси за тераса.

Имейл маркетинг за малък и среден бизнес

Дървени навеси.

Почивка в Турция 2012.

Великден 2012 в Гърция.

Тук

Тук

Нова охлаждаща поставка

Помощ от специалист

Бодита

Предимства на телефоните с големи бутони.

Студена война между Facebook и Google

Полезни качества на лимоните

Звездни диети: Виктория Бекъм

Как да подлудим мъжа до себе си

Учители от Великобритания искат закон срещу игрите с насилие

Рекламни химикалки и ключодържатели – сувенири за вашия корпоративен стил

LED Технологии

Рекламни тениски и рекламни шапки – опитай и ти!

Балнеохотел Аура Велинград

Хотел Здравец Велинград

Хотел Рич Велинград

Как да изберем бойлер?

Изследване на таргет групата или така наречената целева аудитория

:!: Това е много малка част от написаните от мен статии. Ако искате да Ви дам линк към някаква определена тема, на която съм писала, ми пишете лично съобщение :!:

• Like
Реакции: soyo

Аз пак ще вкарам малко въпроси :) Не го правя защото ми харесва а просто защото реално се интересувам от офертата.

Относно статиите - От колко до колко е тази за 4лв ( думи / символи ) - и по - пътя на тази логика - колко е средната и най - голямата.

Аз пак ще вкарам малко въпроси :) Не го правя защото ми харесва а просто защото реално се интересувам от офертата.

Относно статиите - От колко до колко е тази за 4лв ( думи / символи ) - и по - пътя на тази логика - колко е средната и най - голямата.

Превари ме. :) Таман щях да допълня тази подробност. :wink:

Копирайтинг

Кратка статия от 200-250 думи - 4 лева;
Стандартна статия от 400-500 думи - 8 лева;
Дълга статия от 900-1000 думи - 16 лева;

:!:Това са редовните цени. В тях не са отразени намаленията :!:

Горе