бет365 кандидастваха за лиценз и явно са го получили.
Иначе другите с хазартни лицензи са eurobet, novabet, eurofootball, betfair, pokerstars, toto и efbet
@irgy.net не си хаби парите за тоя залог . Ако Браизлия не вкара гол или пък изостава в резултата до 60мин. съдията ще оправи проблемите им.
@Rock сигурно има войо и затова ще ги гледа днес мачовете
Вярно са утре,
моя грешка.
Бразилците наистина, ако не им върви играта ще има дузпи и червени картони. Но се надявам чилийците да ги спукат от игра, дори и съдията да помага на Бразилия, после да ги осмиват и да ни направят луди медиите
Това са осмина финали тук играта ще е много по-различна от груповата фаза, така че е трудно за прогнозиране. Според мен обаче Чили няма да направят нищо, въпреки че ги смятам за фаворит, Холандия ги разпердушини направо.
Аз си мисля, че няма и ми е по-сигурен от Чили-Бразилия, за който се колебая още де.
Колумбия е играла с кой? Гърция, Япония, Кот д`Ивоар. Не мисля, че силни отбори са победили. Така че Уругвай има доста шансове и съм сигурна в залога си
На Мексико много ми се иска да заложа, но тия холандци ... не знам. Просто вратарят на Мексико е много добър и ако се стигне до дузпи Мексико ще спечелят. Така че вероятно там ще заложа повечко
Германия... Не знам кое е по-жалко, че вратар на Алжир е М'Боли или това, че Германия не успя да му вкара гол? Хванах, че Холандия ще обърне резултата, хванаха, че Гърция ще изравни, плюс Франция, та сега тъпите Немци да ме прецакат Това не съм го сънувал в най-лошият си кошмар, явно аз спирам да залагам от тук нататък и ще се моля Франция да смачка с поне 5:0 Германия след няколко дни