Даам, САЩ победиха, но ме беше шубе да заложа на тях и пропуснах.
За днес мисля че се кове изненада, Мексико да опукат Бразилия !
Вие какво мислите за това?
За днес мисля че се кове изненада, Мексико да опукат Бразилия !
Японските фенове почистили след себе си на стадиона в Ресифе
За безупречната култура на японците сте чували много неща. И все пак те винаги имат с какво да ви впечатлят.
Пропътувалите хиляди километри японски привърженици подкрепиха любимия си отбор срещу Кот д'Ивоар (1:2) в Ресифе. Да, това е нещо обичайно.
Възхитителното в случая е поведението на азиатската публика след двубоя. Японците внимателно почистили собствените си отпадъци в сектора на "Арена Пернамбуко", на който бяха настанени.
Действията им предизвикаха много одобрителни коментари в социалните мрежи.
Днешният футболен ден започна, разбира се, че сме за алжирците - все пак техният вратар е българският представител на световното. Дано вземе приза за най-добър вратар.
Днешният футболен ден започна, разбира се, че сме за алжирците - все пак техният вратар е българският представител на световното. Дано вземе приза за най-добър вратар.
Е, какво има да чакаш? Южна Корея ... моля ти се.
Мексиканчетата добре започват :twisted: държа си на равенство!
А бразилия са толкова зле.. сложих за мексико
Не надценяваш ли прекалено мексиканците?
Чу ли статистиката? От 38 мача, 22 са за Бразилия, 10 за Мексико и 6 равни. То не е гаранция да не се увеличат някои от малките резултати, но все пак ...
Иначе мексиканците играят много всеотдайно и концентрирано. А вратарят им е супер!
И все пак, дори да поведат Мексико бразилците ще изравнят ... според мен. Поне на тази фаза няма как да има чак такова обръщане.
p.s. Коя трябва да е Павлета Рашкова ???- Съдия?!- че да коментира? Съдия по синхронно плуване или? Нямам думи. Искам да видя коментаторите на другите държави в студията им! Както и Мика Стоичкова??? Или тая на оня ... кажете я бе- селяндура на Локо Сф.
Все едно Сульо Гибонов да ми коментира художествена гимнастика!
ще играят смазващо,
поне 3 гола за тях.
А бразилия са толкова зле.. сложих за мексико
Касси,
преоцених ги, ама това си е поради лични особености.
Ти за равния добре го каза, надявм се да си го заложила..
Бразилия нямат място след 1/8 финала