Лили Гагарин
New Member
От: Teма за световното 2014
Там е работата, че ти нищо не губиш при тази ситуация. На мен за да не ми звучи, означава, че и на други хора не би им звучало и може би имаш известен проблем с формулировката на предложението си. Т.е. ти трябва да покажеш в предложението си, че имаш успеваемост в прогнозите си.
Ми ако загубим, губим и двамата, ако спечелим - печелим и двамата.
Това, че на теб не ти звучи, не означава, че то не е такова. Аз имам достатъчно доверие в себе си, залагал съм, знам какво мога, и когато го правя, успеваемостта ми е далеч над случайното събитие. Просто не съм се интересувал и не съм залагал на онлайн залагания, не смятам и не искам да се регистрирам само заради няколко мача за световното.
Просто предлагам сделка на някой, който желае да рискува и може да си позволи да загуби десетина евро за един залог. . И мисля, че сделката е добра, защото той участва с пари, а аз участвам с умения и знания.
Там е работата, че ти нищо не губиш при тази ситуация. На мен за да не ми звучи, означава, че и на други хора не би им звучало и може би имаш известен проблем с формулировката на предложението си. Т.е. ти трябва да покажеш в предложението си, че имаш успеваемост в прогнозите си.