Не като тях, но с достатъчно потребители. И какво значи да се меря с тях... Кво те са по-малко НЕзаконни защото са по-големи или са ПО незаконни защото са известни и никой нищо...... Айде стига... РЕАЛНО, аз да си кажа мнението потребителите ги защитават и се басирам, че ако нещо им се беше случило направено от държавата повече щяхме да се вдигнем ( тук иронията ) на бунт за да ги спасим, от колкото другото, кеото е най-важно всъщност, кеото може да ни направи платежоспособни всички, да отделим там някой лев да изгледаме филм или да си купим музиката на тоя дето се е трудил за нея и да живеем по-спокойно.....
И не на последно място за моите сайтове, какви проблеми при положение, че вече не съществуват, домейните са купувани така да се каже втора ръка, не на мое име, хостига на който бяха отдавна и той не е между живите дет се вика и никой приближен никога не е знаел и т.н.... Какви проблеми за какви пет лева миговориш в минало време ?! И за кое..... Започват да се говорят глупсоти вече и никой не чете какво пише другия.... Иии не съм казал че не е невъзможно че няма да има проблеми, а че е възможно и да мине метъра.....възможно.. да повторя възможно, сега да го потретя и подчертая възможно, както и другото е възможно съшо. Все тая ... Всеки има глава на раменете.. Тъй като повечето НЕ си купуваме филми и искаме да гледаме фрий, не си купуваме музика и съм сто процента сигурен, че 99,9 процента от присъствашите тук лаптопите, телфоните, компютрите, флашките и т.н. са им пълни с нелегално съдържание... Аз защитавам развитието на тези неща, въпреки че е рисковеано, защото не мога да с иповзоля разходи за музика и филмчета.... Аз я 2 пъти в година, я 1, я хич ходя на кино, представи си толкова да гледахили толкова често вие да гледате филм.......... За това и замунда съществува и арена и макарена и тем ти му подобни, има едни още малки торент сайтове, дето са от около 5-6 години и те са живи, въпреки че потребители сигурно има 10 процента от тези на замунда ( може и по-малко да са )...... АКО, казвам АКо реално искаха да направят нещо, те отдавна нямаше да съществуват, техните собственици и т.н. П.П. Да не би собствениците на тези сайтчета другите да са върли мутри, бизнесмени и тем подобни ?! Не! И не само на тях а и на десетките съществуващи и другите излизащи сайтове за онлайн филми, музика и на майката му трънкенатаааааа писна ми да пиша.аа. Айде чао многознайковци!