bigdarkmad
Member
Здравей. След като уеб сайта ми, тоест блог пълен със статии излезе на първа страница в гугъл, получих следното писмо днес:
"
From: Julia Sweet <[email protected]>
Subject: trademark violation
Message Body:
Fitness Mom?? is a registered trademark owned by Julia Sweet. You are hereby
officially informed and must cease and desist using the name or legal action will be
taken. Date of notice April 10, 2013"
- това на мен ми изглежда малко странно, понеже е все едно да регистрираш като търговска мърка "състезател по фитнес" или "жена културист" или "силов атлет" например де.
Освен това, като се има в предвид, че нейната регистрация явно е Америка (аз лично смятам, че си и важи само за там), какво може да се направи?
Аз трябва ли да правя нещо?
Все пак утре може някой да цъфне да ми търси сметка защо използвам "сурватъчен протеин" или "амино киселини" в статиите си?
Какво ще кажете, какъв е вашият коментар?
"
From: Julia Sweet <[email protected]>
Subject: trademark violation
Message Body:
Fitness Mom?? is a registered trademark owned by Julia Sweet. You are hereby
officially informed and must cease and desist using the name or legal action will be
taken. Date of notice April 10, 2013"
- това на мен ми изглежда малко странно, понеже е все едно да регистрираш като търговска мърка "състезател по фитнес" или "жена културист" или "силов атлет" например де.
Освен това, като се има в предвид, че нейната регистрация явно е Америка (аз лично смятам, че си и важи само за там), какво може да се направи?
Аз трябва ли да правя нещо?
Все пак утре може някой да цъфне да ми търси сметка защо използвам "сурватъчен протеин" или "амино киселини" в статиите си?
Какво ще кажете, какъв е вашият коментар?