В депресия съм, явно затова. не ми обръщай вниманиеКак така не се разбираш с колегите си, бива ли такова нещо?!
Чак пък да е много. А какво да кажем ние, хората с валутни преводи? Аз плащам 50-80 евро при получаване на превод и още толкова при изпращане. И след това се прощавам с 2% от сумата заради курсови разлики. Това живот ли е?
Таксите са ми такива, защото преводите не са за малки суми. Всички банки взимат процент от сумата при пращане и получаване на валутен превод. Единственото изключение, за което знам, е Прокредит, където таксата за изпращане на валутен превод е фиксирана, а не процент, и също така няма такса за получаване, което според мен е по-коректният начин за таксуване на услугата.Коя банка е това?
Тъй като засегна таксите за валутен превод. Към края на миналата година ходих до цкб и ми казаха, че нямат такса за превод към валутни спестовни сметки. Тези нямат и месечна такса за облужване. Ако има някой да потвърди?!
Да не се счита за реклама. Просто споделям, ако някой има интерес.
Тъй като засегна таксите за валутен превод. Към края на миналата година ходих до цкб и ми казаха, че нямат такса за превод към валутни спестовни сметки. Тези нямат и месечна такса за облужване. Ако има някой да потвърди?!
Да не се счита за реклама. Просто споделям, ако някой има интерес.