S sstankov Active Member 30 Януари 2019 #1 Някой позлва ли Tumbrl като блог платформа за SEO ? Как се държи ( като резултатност ) спрямо други подобни ?
Някой позлва ли Tumbrl като блог платформа за SEO ? Как се държи ( като резултатност ) спрямо други подобни ?
Blinky Owner 30 Януари 2019 #2 Малко хора тук го ползват. Май откакто го взеха Yahoo нещо не съм чувал да е мега добре. За SEO, по-скоро за трафик.
Малко хора тук го ползват. Май откакто го взеха Yahoo нещо не съм чувал да е мега добре. За SEO, по-скоро за трафик.
S sstankov Active Member 30 Януари 2019 #3 Blinky каза: Малко хора тук го ползват. Май откакто го взеха Yahoo нещо не съм чувал да е мега добре. За SEO, по-скоро за трафик. Увеличете... Благодаря ! Ще го пробвам като място. Несъм ровил в търсачките колко блога излизат в резултатите но отдавна имам регистрация, пък да видим
Blinky каза: Малко хора тук го ползват. Май откакто го взеха Yahoo нещо не съм чувал да е мега добре. За SEO, по-скоро за трафик. Увеличете... Благодаря ! Ще го пробвам като място. Несъм ровил в търсачките колко блога излизат в резултатите но отдавна имам регистрация, пък да видим