От: От: Tursq Motivirani Lichnosti za suzdavane na nova unikalna kompaniq
Не знам защо ма кефат страшно много хора с идеи и без пари... сигурно защото си представям, как си се седим и правим чит-чат с някой нотариус и аз си гона моя интерес. До колкото знам това е най-лесния начин да правиш пари изобщо, прав си май му викаха иновация. А и щом ще създава компания това значи, че мога да докопам 10-20% от фирмата само с труд!!!
По принцип само, чета тук и има много полезни неща, но ми се драйфа, като вида някакви е такива типично български тъпотии...има страшно много случаи на хора без пари, но с идеи и сега акциите са им по 5 стотака на борсите, а и плюс това са невероятни кретени.
Към автора на поста: за какво става въпрос ?
(че не схванах сложните думи)
Аз понеже се славя с човечността и филантропията си ще се опитам да ти обясня що ни на кефиш...
Най-общото положение е едно... ти си поредният келеш и като такъв трябва да се държиш подобаващо.
Не може да си келеш, а да се мъчиш да изглеждаш като Халиксандър Мъкедонски...
ТУК сме се нагледали на келеши от твоя ранг които имат страотни идеи, обаче нямат пари и предлагат ангария срещу евентуално заплащане в някакво необозримо бъдеще...
имам една страотна и иновативна идея за теб...
Трябва ми вода за да напълня басейна, понеже сега е сезона на активния туризъм и са забранени подобни шумни мероприятия като блъскането на сонда в скала, аз имам едно предложение за теб...
Ела и ми изкопай кладенец, ако евентуално успееш и евентуално илзезе вода с която аз евентуално да мога да си напълня басейна, ще Оговорим някакво евентуално заплащане ? Ако си съгласен, след изкопаването на кладенеца, ще те препоръчам като момче на което може да се разчита и ще имаш моето поръчителство...?
Пу мамка му трябваше да го напиша на латиница... ама не ми се преписва сега.
п.п. иво ма изпреварил с контра оферта ма така е кат нямам търпение да прочета цялата тема преди да се втурна в литературни приключения
Не знам защо ма кефат страшно много хора с идеи и без пари... сигурно защото си представям, как си се седим и правим чит-чат с някой нотариус и аз си гона моя интерес. До колкото знам това е най-лесния начин да правиш пари изобщо, прав си май му викаха иновация. А и щом ще създава компания това значи, че мога да докопам 10-20% от фирмата само с труд!!!
По принцип само, чета тук и има много полезни неща, но ми се драйфа, като вида някакви е такива типично български тъпотии...има страшно много случаи на хора без пари, но с идеи и сега акциите са им по 5 стотака на борсите, а и плюс това са невероятни кретени.
Към автора на поста: за какво става въпрос ?
(че не схванах сложните думи)