От: TyranoSEOrus REX
Какво се иска от мен - описания, статии, заглавия..
Не! Само URL-а на сайта и ключовите думи, за които търсите класиране.
Една и съща статия ли се ползва за всички събмити?
Не! На базата на ключовите думи ще бъдат генерирани различни статии за Уики-събмитите, Артикъл Директориите, ПДФ документите, и Web 2.0 Сателитите - всички те ще бъдат с 60-92% гарантирана изходна уникалност в спин формат.
Мога ли аз да предоставя статиите и описанията за социалките?
Да, ако предпочитате.
Акаунтите от Социалните медии на реални хора ли са?
Използваните акаунти са на активни профили с редовна активност в социалните мрежи. Всички използват различни IP адреси и не могат да бъдат разграничени от тези на реален човек.
ФБ харесванията за страницата на сайта ще останат ли?
Да, минимум 90% ще останат гарантирано като перманентни лайкове.
Мога ли аз да предоставя Видеото за видео сайтовете?
Да, ако така предпочитате. Допустимият размер е до 50МВ.
Безопасно ли е това за сайта ми?
Да, разнообразието от линкове и строгата времева последователност, които се спазват гарантират безопасността на сайта за Пингвина.
Само ключови думи ли ще ползват за линковете?
Не! С цел оптимално качество линковете ще бъдат разнообразени с LSI и Generic ключови думи. За 3д тиер линковете ще се ползват САМО дженерик кл.думи и фрази - естествено, може да пожаете друго - в такъв случай ще е според както предпочетете.
Отговорите с линкове в Yahoo Answers ше се запазят ли?
Често въпросите и отговорите биват изтривани от модераторите. Ще направим всичко възможно вашите да са максимално натурални и да останат. Особено застрашени са сайтове, свързани с Money, Loans, Medicine
Мога ли да поръчам само елемент от схемата, да речем Социалните сигнали?
Може, но ще ви излезе по- скъпо. Ако имате такива въпроси - свържете се с мен на ЛС.
Сайтът ми ще излезе ли на първа позиция?
Никой не може да го гарантира - това зависи от конкретната ниша и вашата конкуренция. При все това схемата е разработена така, че да бъде максимално ефективна. По принцип би трябвало сайт от средноконкурентните ниши да излезе на първа страница до месец.
Сайтът ми е нов - да ползвам ли услугата?
Препоръчително е сайтът да има поне 6 месеца история. За някой типове сайтове като новинарските например, това не е необходимо, но за сайтовете от тип блог - е силно препоръчително.
Може ли работата да се удължи за повече от 15 дни?
Би могло, ако считате че ще е по- полезно за сайта ви.
Тази услуга може ли да бъде абонаментна?
Да, обмислям такъв вариант.
Исам да стана риселър! Възможно ли е?
Да, на тези, които желаят да препродават услугата ще предоставя рекламните елементи на езика, на който пожелят, или ще направя минисайт безплатно - като предпочитат. Цената няма да бъде по-висока за тях, напротив - ако генерират повече продажби - ще получат и отстъпки!