Аз не си помня мейла на акаунта там, до сега съм влизал само с едно име и парола, сега искат мейл. а не мога да го намеря какъв е бил... оказа се, че имам регистриран друг мейл, логнах се, а нямам никакви "тракери" регистрирани. Изпробвах сумати мейли, да видя от кой съм се регистрирал, никой няма освен един, в който няма нищо...
Не са ли прехвърлили всички детайли и входа да става и с мейл и с юзър? Хм, странно. Това ще им е голям проблем, ако не го оправят.Аз не си помня мейла на акаунта там, до сега съм влизал само с едно име и парола, сега искат мейл. а не мога да го намеря какъв е бил... оказа се, че имам регистриран друг мейл, логнах се, а нямам никакви "тракери" регистрирани. Изпробвах сумати мейли, да видя от кой съм се регистрирал, никой няма освен един, в който няма нищо...
Не са ли прехвърлили всички детайли и входа да става и с мейл и с юзър? Хм, странно. Това ще им е голям проблем, ако не го оправят.
Защото на мен лично ми е по удобно.Не знаех че толкова хора използват тиксо, за какво ви е като има аналитикс ?
И него използват.Не знаех че толкова хора използват тиксо, за какво ви е като има аналитикс ?
Не знаех че толкова хора използват тиксо, за какво ви е като има аналитикс ?