Въпроса мисля, че е грешно зададен,т.е. как със БГ сметка да се отвори УК фирма, предполагам?
няма нищо по лесно от това.... Трудното е да отвориш английска банкова сметка с БГ фирма , но обратното не е проблем. Всяка една БГ банка ще ти съдейства въз основа на регистъра gov.uk . Има варианти които са доста по добри от банкова сметка като Финтех операторите където я вадиш онлайн в каквато пожелаеш валута. Juni.co , silverbird.com , wise.com , iCard.bg и още около 1000 такива финтех оператори. Имаш сметки и в лева и в Евро и в $ и още 50 вида валути.Здравейте, интересува ме как с английска фирма можем да отворим онлайн сметка с БГ iban?
няма нищо по лесно от това.... Трудното е да отвориш английска банкова сметка с БГ фирма , но обратното не е проблем. Всяка една БГ банка ще ти съдейства въз основа на регистъра gov.uk . Има варианти които са доста по добри от банкова сметка като Финтех операторите където я вадиш онлайн в каквато пожелаеш валута. Juni.co , silverbird.com , wise.com , iCard.bg и още около 1000 такива финтех оператори. Имаш сметки и в лева и в Евро и в $ и още 50 вида валути.
Тези другите също не виждам да предлагат БГ iban ... трябва ми защото работя с английската фирма , а клиентите са ми масово от БГ и искат БГ iban да им давам повечето... а не ми се сменя на БГ фирма .няма нищо по лесно от това.... Трудното е да отвориш английска банкова сметка с БГ фирма , но обратното не е проблем. Всяка една БГ банка ще ти съдейства въз основа на регистъра gov.uk . Има варианти които са доста по добри от банкова сметка като Финтех операторите където я вадиш онлайн в каквато пожелаеш валута. Juni.co , silverbird.com , wise.com , iCard.bg и още около 1000 такива финтех оператори. Имаш сметки и в лева и в Евро и в $ и още 50 вида валути.
отвори си в iCard като искаш БГ IBAN, silverbird също предлагат БГ IBANТези другите също не виждам да предлагат БГ iban ... трябва ми защото работя с английската фирма , а клиентите са ми масово от БГ и искат БГ iban да им давам повечето... а не ми се сменя на БГ фирма .
онлайн едва ли ще станеВ wise имам , но нямат БГ iban , аз фирмата я имам дори нова мисля да открия , въпросът ми е къде най лесно онлайн ще стане това .
навсякъде става онлайн вече.... незнам в кой свят живеешонлайн едва ли ще стане
пак ти казвам незнам на кой свят живееш... прегледай ми постовете назад и ще разбереш , че точно с това се занимавам от години като бизнеса ми до съвсем скоро беше регистрация на Английски и офшорни компании по света заедно с отварянето на банковите им сметки. Продадох бизнеса и се преориентирах във финтех картов оператор и съвсем скоро предстои да пусна такъв. Имам лиценз от FCA . Може да прочетеш тази тема и да спреш с недомислените си изказвания! https://www.predpriemach.com/thread...-чужбина-и-най-добрите-паймент-системи.91039/за бг фирма да, но за чужда едва ли
смешен ставаш... аз говоря за финтех оператори , банките са бита карта отдавнаи не ми давай пример с тях. iCard вадиш акаунт за 30 минути с изчакването само онлайн ! ТрансКапитал също вадиш без проблем онлайн бизнес акаунт на чужда фирма. Образовай се !
Всички фирми ли могат да станат клиенти дистанционно?
Не. Подаване на документи за дистанционна регистрация е приложимо само за български юридически лица, вписани в съответния регистър (Търговския регистър или Регистър Булстат), чийто законен представител е местно физическо лице (Български гражданин) и има права да представлява юридическото лице самостоятелно.