R ReminD Well-Known Member 20 Декември 2018 #1 http://spodeli.eu/balgariya-se-sboguva-s-shefat-na-spodelieu-articles-26429.html Разбрах инцидентно, знаех, че се бореше и не беше добре последните месеци. Беше активен @uni-web - Почивай в мир.
http://spodeli.eu/balgariya-se-sboguva-s-shefat-na-spodelieu-articles-26429.html Разбрах инцидентно, знаех, че се бореше и не беше добре последните месеци. Беше активен @uni-web - Почивай в мир.
S sstankov Active Member 20 Декември 2018 #5 Какво ? Странно че сега разбирам. Несъм от четящите сайта му. Отделно, последно когато се видяхме беше ок и нямаше никакви оплаквания.
Какво ? Странно че сега разбирам. Несъм от четящите сайта му. Отделно, последно когато се видяхме беше ок и нямаше никакви оплаквания.
kamentk Well-Known Member 20 Декември 2018 #6 Светла му памет! Винаги е жалко когато толкова млад човек и добър професионалист си отиде.
SoloContraTutti Well-Known Member 20 Декември 2018 #9 Не съм имал контакт с него, но изглеждаше точен пич. Да почива в мир!
nIksdevIL Well-Known Member 20 Декември 2018 #10 Бог да го прости.Не го познавах, но дано да е на едно по-добро място. Да почива в мир!
Green Bars Well-Known Member 20 Декември 2018 #11 Да почива в мир! Хубав човек, жалко че толкова рано си отиде от този свят, дано е на по-добро място сега!
Да почива в мир! Хубав човек, жалко че толкова рано си отиде от този свят, дано е на по-добро място сега!
nandibandi Well-Known Member 20 Декември 2018 #13 Сразена съм. С Уни не поддържахме контакт напоследък, но никога няма да забравя страхотните моменти в "разпускането". Благодаря ти, Душе за чудесните спомени! Знам, че сега си в един съвършен свят, в който някога може пак да се срещнем... Последно редактирано: 20 Декември 2018
Сразена съм. С Уни не поддържахме контакт напоследък, но никога няма да забравя страхотните моменти в "разпускането". Благодаря ти, Душе за чудесните спомени! Знам, че сега си в един съвършен свят, в който някога може пак да се срещнем...
V.Andreev Well-Known Member 20 Декември 2018 #14 Няколко пъти отварям темата, за да погледна и да видя, че е някакъв гаден черен хумор... Все още чакам да пише.. не съм го отписал все още...
Няколко пъти отварям темата, за да погледна и да видя, че е някакъв гаден черен хумор... Все още чакам да пише.. не съм го отписал все още...
scorebg Active Member 20 Декември 2018 #16 Ужас. Винаги е традегия когато млад човек си отиде. Да почива в мир.
Amigo0o Well-Known Member 20 Декември 2018 #17 Много жалко, най-вероятно през годините сме работили заедно ... Да почива в мир.
pisara Well-Known Member 20 Декември 2018 #18 Беше шок за всички, които го познаваха. До последно беше отдаден на каузата си. Почивай в мир Ице
toniintro Active Member 21 Декември 2018 #19 Да почива в мир! Беше готин човек. Водили сме няколко разговора и ми е помагал. Жалко е да разбереш, че толкова младо човек си е отишъл!
Да почива в мир! Беше готин човек. Водили сме няколко разговора и ми е помагал. Жалко е да разбереш, че толкова младо човек си е отишъл!
biaaro Well-Known Member 21 Декември 2018 #20 Ебати ужаса.... Често си приказвахме преди, когато и двамата бяхме по активни тук. Никога не е споменавал, че има проблеми. Дано е намерил спокойствието, което така и не намери на този свят.
Ебати ужаса.... Често си приказвахме преди, когато и двамата бяхме по активни тук. Никога не е споменавал, че има проблеми. Дано е намерил спокойствието, което така и не намери на този свят.