така и неможах да схвана от този сайт като свалям лими плащат или като качвам ? ако е като свалям каде да вида файловете за сваляне ?
Случайно да знаете защо като кача нещо давами че го ъплоад ама после нищо не излиза
Сега пробвах през ftp-то, и при мен също не искаше да се свърже, но при третия опит успя...Ми проблема е че и ftp-to неще да ми отвори
След като пробвах да искам плащане ми излиза това
Wrong WMZ format
Пробвах как ли не 25$ $25 и най-различни начини ако някой е взимал пари да сподели как е искал плащането
Аз не съм искал още, но провери ли да не би грешката да е в номера на портмонето?
А това със сумата го пишеш долу в полето за коментар, нали?
Можете ли да ми дадете други такива сайтове.
Благодаря!!!
Снощи в uploadbox стигнах до $32 и сумата спря до там... сега колкото и да ми теглят файловете, сумата не се променя Някой има ли подобен проблем?!
Не зная дали е временно, но статистиката ми за изтеглени файлове и mb се променя, но сумата си седи замръзнала на $31.96Може да е временно изчакай
Взимал ли си плащане до сега за да ми помогнеш
И сега какво Само ако си премиум ти плащат (или ако файловете ти са теглени от премиум) ?...Те смениха май правилата
ето новите
Dear affiliates!
New affiliate program rules and pay scale will be enabled at 23.59 (EU) 17 of April. Now we pay only for downloads of your files done by premium members. New pay scale follows.
Thank you very much! We are very glad to have business with such as you!
- 1000 downloads of files 1+ MB size - $10
- 1000 downloads of files 30+ MB size - $15
- 1000 downloads of files 50+ MB size - $20
- 1000 downloads of files 100+ MB size - $25
- 1000 downloads of files 200+ MB size - $35
- 1000 downloads of files 500+ MB size - $50