USB C docking station

hristonev

Well-Known Member
Здравейте, въпроса е за тази кутийки. Компютрите са ми по случайност всички Dell, имам 2 докинг станции от предходната партида с конектора долу и закопчаването. Доволен съм от тях.
Въпроса ми е за новия стандарт докване през тип Ц. Виждам Dell имат W15 и W19 цената им е съответно като за Dell. Виждам обаче при китайците някакви станции на Ugreen и Baseus тънки цени, естествено по ниска производителност. Въпроса е дали някой ползва въпросните китайчета за обратна връзка. Не ме блазни 4K/60Hz поради факта, че пиша текст :)
 
Здрасти, ползвал съм китайски, не съм забелязал някаква драма, но вече нямам спомен за моделите.
Иначе май имам някъде изостанала една WD15 USB-C - пиши, ако те интересува с някаква оферта, да сме си взаимнополезни.

И аз ползвам само малки Дел-ове (XPS 13), някои от които са само с USB-C, и много си ми харесват.
 
@hristonev , мода ли да се възползвам от темата ти и аз да питам неюк за докинг станциите. Имам лаптоп, към който искам да закача два монитора Acer по 22 инча, IPS са. Един мога през HDMI, но другия не. Скоро мисля да си взема и да ми препоръчате и вие нещо. Coolice ми намери нещо много подходящо в Джар компютърс, за около 70 лв. Вие разигравали ли сте следния сценарии и какво ви е вършело работа за него. Мерси много. :)
 
Виж дали лаптопът поддържа HDMI през USB-C-то, ако поддържа, не би трябвало да е проблем.
Мисля, че да. Пишем на лични. ;) Ще пусна скоро и тема да видя кой каква марка компове ползва и кои е ползвал, нещо пак като анкета. ;)
 
@Blinky сорка, ама кой превари той натвари. Опосках @freelancer , че при мене е кабелен ужаст. Може и да му е дълбок шкафа, знам ли.
 

Горе