Сега погледнах на един комп изхода за VGA кабела и се оказа, че не е стандратния с 15-те дупки. Отзад на компа изхода е 9 игли, зеленикав фон, така да се каже (мъжко се води, доколкото прочетох, когато стърчат иглите, а не дупки), докато изхода на мониторите са женски с 15 дупки и сега патова ситуация:wink:
Трябва ми подобен кабел, само че този мъжкия с 9-те игли да е женски с 9 дупки, съответно мъжката 15-ка отива в монитора, докато женската 9-та отива в компа. Имам само стандартните VGA кабели, които са и в двата края с 15 игли, а това не върши работа.
Някой да знае къде в София мога да си купя такъв кабел или някакви преходи за тези стандартни 15-ки.
Страшно обяснение скалъпих
Трябва ми подобен кабел, само че този мъжкия с 9-те игли да е женски с 9 дупки, съответно мъжката 15-ка отива в монитора, докато женската 9-та отива в компа. Имам само стандартните VGA кабели, които са и в двата края с 15 игли, а това не върши работа.
Някой да знае къде в София мога да си купя такъв кабел или някакви преходи за тези стандартни 15-ки.
Страшно обяснение скалъпих