julian.dimitrov
New Member
От: VIP Brother 2012
Щом е имало момичета нормално
Щом е имало момичета нормално
Да, доста точилки изядоха тогава мъжете там. Мисля, че от тогава стана модерно "на семейни начела". Шегувам се.За мен само Къци който го помня от детството ми, като гледах БТВ и го даваха. Имаше една игра женени двойки участват, мъжа му слагат превръзка на очите и трябва да познае коя е съпругата му, а имаше 10 момичета, май. Това помня най-така от неговото предаване.
Хахахах, как така не знаеш Никол Станкулова. Това е една от жените, заради които гледам това скапано предаване.Абе, надали ще ги гледам много редовно, но първи добри впечатления правят синоптичката-математичка, която не си спомням да съм я гледал (не обичам да гледам прогнозите за времето) и Къци, който го помня от времето на "Рис' печели, Рис' губи" (това с риса явно и той си го спомня) по Ефир 2.
Хахахах, как така не знаеш Никол Станкулова. Това е една от жените, заради които гледам това скапано предаване.
Виждал си я да води времето по Нова, като гледам шоуто, там едно 70% са си техни хора.
И аз се учудвам, че хората я знаят.
Хахахах, как така не знаеш
Според вас кой се изложи повече Ники или Къцката
Щом на мен ми стана неудобно от представянето на Пънчев, мисля, че отговорът е ясен Доста се спече човека...
Доста се спече човека...
е така се прави трафик --> http://www.livenews.bg/MEGASKANDAL--Pamela-Andersan-byasna--izbyaga-ot-Kashtata!-37217
Долното е сакразъм, горното е си е истината.хмм, останах с друго впечатление:
Според вас кой се изложи повече Ники или Къцката
Ще използвам това, да си задам въпросите.Според вас кой се изложи повече Ники или Къцката