СПОРТЕН СКЛАД БГ. e магазина. Да, не е малък честно казано.
Браво на човека....да беше и си седял навън и да си управлява бизнеса. Кви са тия изпълнения в къщата.
Да, и решаваш да се включиш в някаква обща простотия, която не знам точно какви облаги ще му даде. Нормалните хора правят благотворителни ивенти, даряват, младежки инициативи и прочие. Малко е различно от заниманията на Тръмп. Аз лично Тръмп не го виждам в някой формат на Брадърите там. Даже той ги измисля - Стажанти, не участва. Сравнение трудно може да се направи между двамата.Постави се на негово място... пари, пари, пари... идва един момент и търсиш експеримент извън парите и бизнеса. Ето, същият пример е Тръмп.
По клюки от гледащите го бил влязал, за да изиграе ролята на възлюбения на Емануела, като това било някаква мисия. Това знам само. Баси разнообразието - сценарии бизнесмен и фолк певица, мислех, че това е ежедневие по принцип, не е нужно риалъти, за да го видим.Да, може би за разнообразие е там. Гледал съм предаването 2-3 пъти и не знам много подробности. Може и да е казвал защо е в къщата. Иначе браво на него за постиженията!
По клюки от гледащите го бил влязал, за да изиграе ролята на възлюбения на Емануела, като това било някаква мисия. Това знам само. Баси разнообразието - сценарии бизнесмен и фолк певица, мислех, че това е ежедневие по принцип, не е нужно риалъти, за да го видим.
Знам, че има какво да споделиш с нас, но се правиш. Всички тук гледаме, ама си мълчим, нали? Не, честно, грам не знам за какво иде реч. Някой да го е заглеждал по-обстойно? Нещо по "ценно' да сподели. Бас държа, че едва ли има повече от 3ма разпознаваеми личности, камоли ВИП някакви. Пак са минали тънко с парите и са вкарали световно неизвестни да се излагат. Или греша?Ако още някой иска да си признае, че гледа вип брадър сега е моментът.
У дома се гледа фермата и там закачам повече.Знам, че има какво да споделиш с нас, но се правиш. Всички тук гледаме, ама си мълчим, нали? Не, честно, грам не знам за какво иде реч. Някой да го е заглеждал по-обстойно? Нещо по "ценно' да сподели. Бас държа, че едва ли има повече от 3ма разпознаваеми личности, камоли ВИП някакви. Пак са минали тънко с парите и са вкарали световно неизвестни да се излагат. Или греша?
Аз предаванията на тия опосоми трудно издържам. Само Сблъсък ми харесваше до някъде, ама после се извратиха.У дома се гледа фермата и там закачам повече.
Това е 2 в 1 - хем "випове" има хем обикновенни люде. Ядат пият, някои се посраха от пиене даже.,..
Банко, не си запознат с формата. Ако влезеш в страницата им там ще намериш дискусии. Хората оценяват поведението. Общо взето форматът се превърна в психологически интересен.Да, и решаваш да се включиш в някаква обща простотия, която не знам точно какви облаги ще му даде. Нормалните хора правят благотворителни ивенти, даряват, младежки инициативи и прочие. Малко е различно от заниманията на Тръмп. Аз лично Тръмп не го виждам в някой формат на Брадърите там. Даже той ги измисля - Стажанти, не участва. Сравнение трудно може да се направи между двамата.
Тоя боби е голяма шматка, емануела го прави на луд, явно няма голям опит с жените и живота като цяло, няма как да го сравнявате с тръмп, защотото тръмп е акула, за разлика от нашия - риба гупа...
Да, прав си, не съм запознат с формата, но честно казано не мисля, че съм загубил много. Колкото до това какъв дух цари, сори но колкото и да го гледам от философската му страна, това си е реално едно шоу, от което благодарение на големия екип от сценаристи се опитват да извлекат интригата, простотията, пошлостта, глупостта и идиотщината, не за друго, а защото това продава на българина. Отделно по-голямата част от българите се чувстват много добре когато виждат как т.нар. ВИП-ове са едни дребнави хора с малко мозък и поставени в реални условия са по-големи нещастници от тях. Някак това ги кара да се почувстват значими, което е още по-зле и само можем да плачем за тях.Банко, не си запознат с формата. Ако влезеш в страницата им там ще намериш дискусии. Хората оценяват поведението. Общо взето форматът се превърна в психологически интересен.
А Комсийски е в Топ 5 по вот на зрителите.
Аз не го сравнявам, просто правя аналогия с това, че някой е бизнесмен и се занимава със странични неща, които на пръв поглед не са му необходими.
Да, прав си, не съм запознат с формата, но честно казано не мисля, че съм загубил много. Колкото до това какъв дух цари, сори но колкото и да го гледам от философската му страна, това си е реално едно шоу, от което благодарение на големия екип от сценаристи се опитват да извлекат интригата, простотията, пошлостта, глупостта и идиотщината, не за друго, а защото това продава на българина. Отделно по-голямата част от българите се чувстват много добре когато виждат как т.нар. ВИП-ове са едни дребнави хора с малко мозък и поставени в реални условия са по-големи нещастници от тях. Някак това ги кара да се почувстват значими, което е още по-зле и само можем да плачем за тях.
Да, ще се успешни, няма спор. Просто народа затъпява яко и такива формати започват да пробиват все повече и повече. А и какво иска един просто човек - да гледа селенията и страданията на друг. Нищо лично форматите, но каквото ни въври в прайт тайма, това е явно желаното от пазара, а като гледам тия риалитата и турски сериали, значи положението е по-зле отколкото си мислех.
Специално Джурджано стана известен от интернет - youtube, vbox7, facebook, това е. Влезе в шоуто, щото го заслужава. Честно казано ВИП, МИП, ама аз разлика между него и Луна трудно правя, както и от повечето във формата тогава. Даже смея да кажа, че момчето е по-креативно от тях щото зад него не седят пари. С пари всеки може. Пробвай без....
Но да не се притеснява простия българин, след ВИП май идваше другия - с ординъри хората. Или казано на наш език - простолюдието. От там вече може да се издигнеш - станеш известен. Нещо като Кардишиан за БГ?