в тарифата на дск за virtual visa има такса преиздаване 5 лева, т.е. при суми над 166.67 лева излиза по-евтино от 3% на цкб
Можеш да имаш ЕДИН акаунт в PayPal с няколко карти. Ако имаш повече от един акаунт в PayPal с едно и също име - бан.Значи да си извадя една карта ми струва 20лв
на мен ми трябва за да си активирам няколко акаунта в paypal и само да си тегля пари от тях не ми трябва да разплащам нещо.
Това за имената в момента не ме засяга може и яаььяоая име да пишете.
На мен ми трябва понеже в един акаунт имам 33 долара който да връщам на един пич но немога да ги правя нищо заради картата и искм да си извадя една и да му върна парите и няколко други за получавания от плащания от различни сайтове.
Да знам просто ме интересува мога ли да си вадя повече от 1 карта от тях и да си ги регвам в paypal Само това ме интересува.И колко струва да си извадя една карта.
Леле поредната развила се история и пишат потребители дето и хабер си немат за какво пишат.Мога да кажа много неща но възпитанието не ми го позволява.Казах че ще му върна парите като си извадя карта дал съм акаунта и паролата на потребителя и в момента той знае че в акаунта имам 33 долара така че не съм мали никого извадя ли си картат първата ми работа ще е да му върна неговите пари.И моля не пишете като несте пряко засегнати.
Здравейте,днес си извадих виртуална карта в цкб, искам да попитам как се зарежда ?
например като отидя в банката и искам да внеса пари в нея, какво да кажа?
до колкото видях, IBAN, няма ?!? :shock:
Mерси.
преди месец не им работеше още ситемата за довнасяне на каса нищо че го пише в сайта ставало с друга карта да заредиш но незнам как иначе лесен вариянт е да си извадиш още една с колкото пари ти трябват
все пак иди и питаи директно на касата в някои клон на ццб