Visa Epassporte

До колкото знам може ;)
А аз направо се отчайвам .. все още не съм си получил картата станаха почти 2 месеца от създаването на акаунта.
От 7-ми март имам писмо
Dear Account Holder,

Your new ePassporte Visa Electron Card was mailed today. Please allow 2 to 4 weeks for your card to arrive in the mail. If your card does not arrive in 4 weeks, please contact us by calling the number listed below or by selecting "Message Center" from the Menu Options listed on the top of the page and sending us a message. When sending a message, please select the Subject Header titled "My Electron Card has not arrived".
Минаха близо 6 седмици какво мислите да им пиша ли или да изчакам още малко ?

На повечето банкомати може да теглиш, но не препоръчвам, защото удържа не малка сумичка :) По-добре я използвайте да пазарувате директно в магазини.

еми взима 1 лв като теглиш от банкомата само че не става на всеки банкомат :( но на повечето си е ок...

Пробвал съм на Прокредит Банк, Пощенска Банка и ОББ - става. Одържат около 3$ на транзакция. В магазин одрържат от 0 до 0.30 цента. Това са мойте впечатления.

@gartar - за 1 месец дойде мойта карта.

Ми аз тегля от дск банкомат и няма проблеми, таксата май е 2 долара, но не съм сигорен... и все пак ако на това му викаш "не малка сумичка"...сумата е незначителна, е разбирасе ако теглиш 20 лева е шит, за това теглиш над 200... :mrgreen:

ПП Моята карта дойде за около 4-5 седмици...

чух за тяхната, а тя дали става ... някой знае ли

то по принцип дали всички карти със съответните лога могат да стават и за бг, или замо определени

Аз забравих да кажа, че моята карта е MasterCard и те попринцип май се водеха international и мисля еквивалента на MasterCard е Visa Electron но наистина незнам как се движат нещата с външната Visa :(

а тези карити световни ли са

имам в пред вид нашите, дето си ги вземаме от наши банки, ако се пробва от друга държава дали става

Не мислям, че трябва да правиш нещо допълнително просто като си в друга държава таксите ти ще се по големи :)

Ако греша някой да ме поправи преди да съм се развилнял ;)

Преди време coolice беше обеснявал...пример: в БГ теглиш - лева, в Гърция теглиш - евро.
Епаспорте Виза електрон е м/ународна.
Като си пъхнеш картата в банкомата той я разпознава и пита "English, Deutsch, French или BG"
Единственият проблем до сега е, че немога да ползвам визата в бет365, bwin и др. (нещат да правят транзакция)

От: Visa Epassporte

Я кажете колко струва доставката на картата до БГ.

Горе