С тази може спокойно да си правиш всичко онлайн - пазаруване , залагане - всичко. Просто мисля за да ти я изкарат , трябва родителите ти да дойдат в банката 1вия път . После мисля може да си зареждаш сам. Но питай в самата банка - там трябва да знаят най-добре. Не съм сигурен за други банки , но може да влезнеш във всяка една и да питаш някоя служителка - какви са ти опциите за карта , след като нямаш 18 . Там ще ти дадат най-адекватен съвет. Но за ДСК съм чувал за тези тийн карти , че няма проблеми за залагания и пазаруване от където и да е. Те са си нормални дебитни карти.Предполагам с тази карта от ДСК няма да мога да си пазарувам от ebay или пък да вкарам пари в bet365? Защото главно за такива неща ми трябва. Няма ли някакъв начин с родителите ми да си изкарам Visa? Баща ми има Visa, но там му превеждат заплатата и не иска да ми я даде, но майка ми няма и предполагам може да си изкара.
Тоест отиваш с баща си или майка си - те си отварят една сметка на тяхно име. И от тази сметка , ти си изкарваш карта на твое име. Каквито пари има в сметката , може да ги ползваш с картата. Кофтито е , че за вкарване трябва да караш , този който е отворил картата да ти вкара пари.за младежи на възраст между 14 и 18 години дебитна карта Maestro с чип се издава като допълнителна карта към сметка на родителя.
Извинявай за глупавият въпрос, но с тази карта от Фибанк също ще мога да си я сложа в PayPal акаунта, да си вложа пари в бет например и да си пазарувам онлайн? Ако е така още от сега ще започна да навивам нашите
happyslacker прав си, но има хора, които точно с хазарта са забогатяли. Ще ти дам пример с така нашумелият напоследък в социалните мрежи Dan Bilzerian. Първият си милион е изкарал именно от хазарта..
BurnX мерси много за инфото .
безплатен съвет
И аз само да допълня за хазарта. Дори и да спечелиш, в момента в който пискаш да си изтеглиш парите и ще ти поискат лична карта. Като видят, че си под 18 и ти прибират паричките. Имам предвид всичките Проверено......
В bet365 има опция за депозит , чрез epay.bg. Отворих си микросметка.
Не помня как беше , но ходих до easypay да си вкарам 20лв. в сметката и стана депозита.
Странно , сега си влязох в акаунта на бет и ми иска документ за самоличност , а акаунта ми е на над 3 години.
Може би , защото около половин година не съм вкарвал пари - незнам...
Виж файлът 11443