Void Studio - промо сайт.

hrvladev

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,

направихме нещо като промо на сайта си преди да пуснем пълната версия, за да видим какви ще са отзивите. Надяваме се, че ще го харесате.

voidstudio.eu - качествени и иновативни решения за вашето уникално и запомнящо се присъствие в интернет.

Поздрави,
Христо.
 
От: Void Studio - промо сайт.

не ме кефи нещо фона под надписа воид :(
ина4е и бавничко се зарежда
но като цяло ми харесва 4е не е флаш, jquery-то голяма работа :)
 
От: Void Studio - промо сайт.

Знам, че не съм дизайнер, но трябва да кажа че интерактивността на иконите и буквите е много приятна за обикновения посетител. (явно е положен труд) Все пак и малко непрофесионално мнение не се отказва, надявам се :) А и на мен не ми беше бавно зареждащ се, може би вече е пипнато?
 
От: Void Studio - промо сайт.

Юзърът е принуден да чака няколко секунди да зареди сайта, а след това от него се очаква и да извърши дадено действие, за да види за какво става дума. Има една важна характеристика - affordance, която тук не е на много високо ниво.

Ако се изключи javascripta, урл-то зарежда празна страница. Демек не е много accessible. А хтмл-а съдържа почти само дивове и картинки - няма заглавия, списъци и тем подобни, които би следвало да се ползват.

След тия сухарски забележки, трябва да кажа, че изглежда свежо и нетипично и ми харесва, че сте седнали и направили нещо такова вместо да следвате клишетата на повечето закостенели родни дизайн фирмички.

Диагнозите горе не ги правя от позицията на баш големия майстор - примерно и моята портфолио страничка показва дръжки, ако се изключи жаваскрипта, ама пусти мързел...
 
От: Void Studio - промо сайт.

Тук ще трябва да подкрепя Noke. Няма смисъл да повтарям същото ... :) Иначе ще се получи добре според мен. Очаквам и цялата версия на сайта. Ако не пуснете тема , моля уведоменете ме чрез ЛС.

Поздрави!
 
От: Void Studio - промо сайт.

@Noke, потребителят по принцип чака всеки сайт до известна степен. Въпросът е, че трябва да е максимално кратко времето за зареждане. Ние сме направили нещо като интро, което започва с прелоудър, за да не зареждат изображенията едно по едно и да стане гаф докато се произвежда анимацията.

Affordance... ами то има три кръгчета със съответните изображения на тях. Не мисля, че потребителя ще се чуди къде да кликне... Мисля, че дизайна е доста интерактивен и интуитивен, като добавянето на туултип или текст не е необходимост в момента.

За Javascript-а - я да видим колко от услугите на гуугъл се ползват ефективно без джаваскрипт. Никой не сърфира с изключен...

Критиката за html-a и дивовете я приемам, въпреки че нямаме кой знае колко информация в момента, че да я структурираме чак до такава степен. Но по принцип и аз съм на мнение, че като има таг "див", това не значи, че всичко трябва да правим с него.

@Entrepreneur, най-вероятно пак ще направим тема, но може да не е скоро тъй като работим по друг проект.
 

Горе