Валутата ще я запазя само за хора, които имат сериозен интерес, защото доста време съм се интересувал говорил с хора в сферата и предпочитам да не казвам за сега.
Фактите са, че тази валута имаше голям пик от 50-55 долара като в момента е 5.50 долара. Подготвят интересни неща като създаването на карта с която можеш да търгуваш и още няколко интересни факта, които ни карат да мислим, че цената отново ще скочи.
Според мен сега е момента за вдигане на мастърнод, виж за пример DASH в момента техния мастър нод прави 400, 000 за 9 дни.
Но факт е, че риск винаги има. Който е готов да инвестира, трябва да е наясно, че има риск и не трябва да влага последните си пари.
Това което предлагам аз е инсталиране и конфигуриране на мастърнода върху ваш портфейл. Имах известни трудности и загуби при инсталирането на първия си НОД (не стана точно както е в нета
) за това реших, че мога да продам това KNOW HOW.
Инвестицията мисля, че е нормална. За разлика от копането, където инвестираш 14 бона в карти избиеш си парите и картите почнат да сгъват а валутата да падне, тук имаш възможност да си обърнеш парите, когато решиш (като забележиш спад в цената или просто имаш нужда от пари).
Оставам на разположение на ЛС ако по-конкретни въпроси.
Хубав ден!