Току що получих писмо на пощата от тях с промоция по случай 10 годишнината им!
Ето и отстъпките, които предлагат в момента:
Web CEO Professional Unleashed Edition
New price: $229
(regular price: $479; 52% off)
Web CEO SmallBiz Unleashed Edition
New price: $129
(regular price: $339; 62% off)
Professional Training Course + Hard Copy
Certificate of Competence
New price: $0
(regular price: $295; 100% off)*
Professional Training Course + Virtual Copy
Certificate of Competence
New price: $0
(regular price: $236; 100% off)*
* as a part of the Web CEO Professional or SmallBiz Unleashed Editions
мене лично не ме кефи. има толкова мног безплатни инструменти които употребявани умело дават по-добър резултат. Пример: А1 Keyword Research. Струва 49$ но имаш 1 месец free trial.
Софтуерът си заслужава много. Аз лично чакам някоя промоция да пуснат. Говоря за изгодна. Плюе доста добри репорти. И което е най-хубавото, може да се работи добре по тях. А вече хюмън елемента за доусъвършенстване на кампанията, защото така и се води в софта и по принцип, си е отделно на база опит, практика и умения.
Единствено не мога да кажа голямо ДА, ставайки дума за него поради една причина - скоро не съм имал достъп до него и ми е трудно да го преценя спрямо другите, които са ги направили доста адванс и точни, до някъде де.
Ако някой има платен лиценз, нека даде няколко колентара тук. Аз наистина съм на ръба за него. Този на SEOMoz не ме спечели грам. Добри анализи, но йе ми харесаха и обясненията, като неправилни техники, които да се коригират. Някак този момент са пропуснали. Не са добри напътствията. А линковете, също не ли хареса. Всичко е добро и опитен опримизатор би се справил добре, но за парите - не си заслужава. За това и го пробвах в трейл период. Все пак е по не малко на месец.