Ти си следващия който може да бъде съден за публична обида. Никъде не съм казвал че ще събарям олкс ( не че не ми е минавало, но нямам финансите за да го правя ). Бях купил продавалник.топ когато им беше изтекъл лиценза в продължение на 2 години за собственост върху трйедмарк на думата продавалник. И не съм изкупувал лайняни разширения, достатъчно е добро разширенеито щом и сайтове в топ страници съм вкарвал. Тоя лаф "ма то разширението е оспамени и гугъл не го харесва", съществува предимно само за .tk домейните и за тия които не знаят и не могат да работят или ги мързи. За останалите домейн разширения, нямам такова наблюдение. Щото освен това има милиони сайтове с т.нар. лайняно спам и измамническо съдържание на .com.... Повечето спам регистрации в сайтове които съм наблюдавал са от домейни с топ левел разширения на държави и .com, ама това не се сещате да го кажете. Намирисваш ми на втори ( или трети, не знам ) профил на някой: Рег. 9 Октомври 2020 Няма как да знаеш историята на форума, ако вече не си бил тука и отговорите които навсякъде си изсрал са пак така... И даже вече се подразбира на кой може да е, съмнявам се и за друг от троловете.